Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της 87χρόνη στο Νεοχώρι Ναυπακτίας…

Ακόμα ένας θάνατος,ακόμα ένα σπίτι καμμένο στην προσπάθεια των Ελλήνων να ζεσταθούν στην Ελλάδα της Ευρώπης του 21ου αιώνα

Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 26 Δεκεμβρίου στις 4:00 περίπου ,μέσα στην δυόροφη παλαιά οικία της στο Νεοχώρι Ναυπακτίας 87χρόνη.
Στο σπίτι διέμενε μαζί με τον σύζυγό της,που πρόλαβε να βγει αφού προσπάθησε να βγάλει έκτος σπιτιού και την άτυχη γυναίκα που είχε κινητικά προβλήματα,αλλά δεν τα κατάφερε. 

Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες του nafpaktianews.gr άργησε να γίνει αντιληπτό από γείτονες και την ώρα που έφτασε ισχυρή πυροσβεστική δύναμη από Θέρμο και Αγρίνιο ήταν πλέον πολύ αργά.

Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη να εντοπίσουν την άτυχη 87χρόνη μέσα στα αποκαΐδια μέχρι και αυτή την ώρα ακόμη θεωρείται αγνοούμενη όσο δεν έχουν βρει το πτώμα της.

Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί έρευνα η πυροσβεστική υπηρεσία Αγρινίου με πιο πιθανή αιτία η πυρκαγιά να ξεκίνησε από τζάκι.

Νεότερη ενημέρωση: Οι έρευνες θα συνεχιστούν αύριο το πρωί αλλά σύμφωνα με την μαρτυρία του συζύγου της άτυχης 87χρονης η σύζυγος του δεν κατάφερε να διαφύγει.
http://www.nafpaktianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom