Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΤΩΡΑ:Άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!


Αποκλεισμένη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είναι από τη μία περίπου το μεσημέρι η οδός Γεωργίου Χαραλάμpους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως διαβάζουμε στο Thestival, ο άνδρας που είχε κλειδωθεί στο διαμέρισμά του τρίτου ορόφου στην οδό Γ. Χαραλάμπους 5,παραμένει ακόμη σε αυτό κι απειλεί να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του άνδρα εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για απάτες κατ' εξακολούθηση ενώ άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι έπεσαν θύματά του, λένε ότι o συγκεκριμένος άνδρας παρίστανε τον έμπορο αυτοκινήτων και τους έπαιρνε μεγάλα χρηματικά ποσά.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν στήσει προστατευτικό, για να αποφευχθεί η αυτοκτονία του άνδρα.

Νωρίτερα
Κλειδώθηκε στο σπίτι του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και απειλεί να αυτοκτονήσει. Ο λόγος για έναν άντρα που εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση. Μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών έτρεξε στο σπίτι του, στην οδό Γεωργίου Χαραλάμους, και κλείδωσε την πόρτα.

Αυτή την ώρα αστυνομικοί βρίσκονται στην είσοδο του σπιτιού του και προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του. Εκείνος τους είπε πως αν δεν απομακρυνθούν θα αυτοκτονήσει.

Δείτε τις φωτογραφίες του thestival.gr:

  • Click to enlarge image ka-1.jpg
  • Click to enlarge image ka-2.jpg
  • Click to enlarge image ka-3.jpg
  • Click to enlarge image ka-4.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom