Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Eκβιασμός made in USA


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Eκβιασμός made in USA» και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το πώς το δημοψήφισμα ασκεί ασφυκτική πίεση στην ευρωζώνη και ευνοεί την αμερικανική πολιτική για την Ευρώπη. Η «συνεννόηση» Λαμπρινίδη με τη Χίλαρι πριν από την εξαγγελία Παπανδρέου και η οργισμένη απάντηση Μέρκελ-Σαρκοζί που απειλούν με επίσπευση της ελληνικής χρεοκοπίας αν δεν ψηφιστεί η συμφωνία και απαιτούν από τον Γιώργο να κάνει «κωλοτούμπα» για να αποφύγει το δημοψήφισμα (Σελ. 4, 6,7)

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα ο ΓΑΠ, θεωρώντας ότι ήρθε η ώρα για ξεκαθάρισμα εσωκομματικών λογαριασμών. Ζητώντας δημοψήφισμα κόντρα σχεδόν σε όλο το πολιτικό σύστημα, αλλά και σε μεγάλη μερίδα του ΠΑΣΟΚ, παίζει ένα χαρτί που μπορεί να τον οδηγήσει σε ταπεινωτική ήττα και έξοδο ή να τον αναγορεύσει αδιαμφισβήτητο ηγέτη, σύμφωνα με συνεργάτες του. (Σελ. 8-9)

ΝΔ: Ο Αντώνης Σαμαράς εν μέσω σύγχυσης και αμηχανίας κηρύσσει τον γαλάζιο ανένδοτο και επιχειρεί να εμφανιστεί ως θεματοφύλακας της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας για να εισπράξει πολιτικά κέρδη από την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ. (Σελ. 11)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Σε πόλεμο της κυβέρνησης με τους τραπεζίτες εξελίσσεται η συμφωνία της 26ηςΟκτωβρίου και η νέα δανειακή σύμβαση η οποία θα τεθεί υπό την κρίση του ελληνικού λαού με το δημοψήφισμα. (Σελ. 16,17,18)

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ: Ταφόπλακα πτώχευσης για την Ελλάδα η συμφωνία της 26ηςΟκτωβρίου. (Σελ. 54-55)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom