Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

Θρίλερ στην Καλαμάτα: Νεκρό 3χρονο αγοράκι και δίπλα πυροβολημένος στο κεφάλι ο πατέρας του!


- Εντοπίστηκαν νεκροί χθες το απόγευμα στο αυτοκίνητο του πατέρα
- 'Ηταν μέσα σε κανάλι του ποταμού Πάμισου
- Δολοφόνησαν και το παιδί για να του κλείσουν το στόμα;
- Σοκαρισμένη η κοινωνία στο χωριό Πλατύ της Μεσσηνίας

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί όταν βρήκαν μέσα σε αρδευτικό κανάλι στο χωριό Πλατύ Μεσσηνίας, έναν άνδρα νεκρό και δίπλα του σφαγμένο το μόλις τριών χρονών αγοράκι του.

Ο πατέρας είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι. Το τραύμα ήταν διαμπερές και πιθανότατα ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Ακριβώς δίπλα του κείτονταν νεκρό το μόλις τριών ετών αγοράκι του. Είχε βαθύ τραύμα στον λαιμό του...

Το τραγικό αυτό γεγονός αποκαλύφθηκε όταν οδηγός που περνούσε από το σημείο, είδε το αυτοκίνητο να επιπλέει στα νερά του καναλιού του ποταμού Πάμισου και ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο νεκρός έμενε στο Πλατύ Μεσσηνίας και περιστασιακά ήταν αναβάτης σε ιπποδρομίες που γίνονται στην περιοχή. Όπως λένε οι πληροφορίες, η βάση του 35χρονου ήταν το Πλατύ αλλά μετακινούνταν συχνά για εβδομάδες και σε άλλες περιοχές όπου έβρισκε δουλειά.

Οι κάτοικοι του χωριού λένε ότι ισχυριζόταν ότι το παιδί ήταν δικό του αλλά κάποιοι είχαν εκφράσει αμφιβολίες. Επίσης πληροφορίες κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και ότι το παιδί δολοφονήθηκε επειδή ήταν αυτόπτης μάρτυρας!
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: