Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Το άκρον άωτον της αναλγησίας και της ανευθυνότητας! Εβαλαν χαράτσι στους σεισμόπληκτους για τα Κοντέινερ

Όσο απίστευτο και αν φαντάζει στον κοινό νου, το τέλος ακινήτων καλούνται να πληρώσουν και οι σεισμοπαθείς τριών οικισμών των Γρεβενών,που μένουν σε κοντέινερ από το 1995. Με εξώδικο στη ΔΕΗ θα απαντήσει ο δήμος

Σεισμοπαθείς τριών οικισμών στα Γρεβενά καλούνται να πληρώσουν το τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ ενώ μένουν σε κοντέινερ, μετά το σεισμό της 13ης Μαΐου του 1995.
Σύμφωνα με το star-fm.gr, τη συμπαράσταση του Δήμου ζητούν οι σεισμοπαθείς των τριών σεισμόπληκτων οικισμών Καλαμιτσίου, Καλοχίου και Μεσολάκκου, καθώς ο γολγοθάς τους συνεχίζεται.
Μάλιστα, στους σεισμόπληκτους του νομού Γρεβενών είχε δοθεί η υπόσχεση στεγαστικών δανείων για την ανέγερση νέων κατοικιών, πλην όμως μέχρι σήμερα ούτε το 5% των σεισμοπλήκτων δεν έχουν πάρει δάνειο.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το χαράτσι καλούνται να πληρώσουν μέχρι και οι σεισμοπαθείς που έχουν μετατρέψει τις αποθήκες και τους στάβλους σε κατοικήσιμο χώρο, καθώς εδώ και 16 χρόνια δεν έχει προχωρήσει η μετεγκατάσταση των τριών αυτών οικισμών στη θέση «Πατώματα».
Ο δήμος Γρεβενών θα αποστείλει μάλιστα εξώδικο προς τη ΔΕΗ για να μη χρεώνει το τέλος ακινήτων στα κοντέινερ των σεισμοπαθών των τριών σεισμόπληκτων οικισμών.
Στην ενέργεια αυτή, προβαίνει ο δήμος, όπως τόνισε στο Δίκτυο ΕΡΑ Δυτικής Μακεδονίας ο γενικός γραμματέας του δήμου Γρεβενών, Ανδρέας Τόσκας, μετά την έκκληση σεισμοπαθών των οικισμών αυτών.
"Αυτή η ενέργεια καταδεικνύει στη μεγαλοπρέπειά της, την προχειρότητα με την οποία προσεγγίζεται η όλη ιστορία του ειδικού τέλους ακίνητης περιουσίας", δήλωσε ο γενικός γραμματέας του Δήμου Γρεβενών, Ανδρέας Τόσκας.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι σεισμόπληκτοι, όταν έλαβαν τους λογαριασμούς, έκπληκτοι διαπίστωσαν να αναγράφονται τα τετραγωνικά των κοντέινερ που 17 χρόνια τώρα θεωρούνται ως πρώτη τους κατοικία.
http://news247.gr/

2 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Δεν πάει άλλο Δημήτρη. Μα τω Θεώ, Δεν αντέχω να διαβάζω, να ακούω, να μαθαίνω να βλέπω.
Δεν το πιστεύω ότι συνειδητά ζητούν απ' αυτούς τους κατόχους μετρητών του ηλεκτρικού ρεύματος χαράτσι για σπίτια που δεν έχουν.

Απλά ένα ακόμη τρανταχτό δείγμα της πλήρους απώλειας του ελέγχου να γνωρίζει η δεξιά τους τι ποιεί η αριστερά τους.
Δεν είναι να τους μετράει κανείς πλέον. Να έχει το κουράγιο μόνο να μετράει το χρόνο μέχρι να τους ξεφορτωθεί...

ΥΓ: για όλες σου τις αναρτήσεις που διάβασα μία-μία πέταγα και μια φράση σαν να είμαστε αντικρυστά και να μ’ άκουγες.. Αλλά δεν βαριέσαι τι να πείς και τι
ν’ ακούσεις ?
Τον είδες αυτόν τον αξιοπρεπή ηλικιωμένο άνθρωπο που μόλις είχε πάρει την σύνταξή του ισόποση με τον λογαριασμό του ρεύματος + το χαράτσι που περίμενε στην ουρά να πληρώσει ? Άξιζε να τον ακούσεις. Μεταξύ των άλλων απλών λόγων του είπε: « Ας προσέξουν γιατί ο λαός είναι στριμωγμένος με την πλάτη στον τοίχο και αφού δεν βρίσκει καμία άλλη διέξοδο θα ορμήσει μπροστά να βαράει όπου βρει κουτουλιές….Αυτό φοβάμαι»

Εγώ να δεις Δημήτρη μου πως τρέμω….

zeidoron dtsoukas είπε...

Τον είδα Λυγερή μου στο Μέγα το πρωί!
Είδες πόσο ωραία τα λέει ο απλός κόσμος που τα ζει όλα στο πετσί του;
Αντιθέτως οι ανάλγητοι και χοντρόπετσοι πολιτικοί μας σου το έχω ξαναπεί δεν μπορούν να νιώσουν τίποτα γιατί δεν τους αγγίζουν όλα αυτά.
Εδώ ο κόσμος καίγονταν στις 9-11 Νοεμβρίου κι αυτή έκαναν ρουσφέτια τις τελευταίες ώρες τους στα υπουργεία.Να είσαι καλά,καλό βράδυ και ψυχραιμία!

Read more: Go to TOP and Bottom