Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Τα ίδια Παντελή μου,τα ίδια Παντελάκη μου οι εθνοπατέρες μας! Απορρίφθηκε η άρση ασυλίας Μαρκογιαννάκη



Για μια ακόμα φορά οι εθνοπατέρες μας έπραξαν κατά συνείδηση!
Χτες το βράδυ με οριακή πλειοψηφία -68 ψήφοι κατά, έναντι 67 υπέρ και 6 "παρών"- απορρίφθηκε, έπειτα από μυστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής (145 άτομα!!!), εισαγγελικό αίτημα για άρση της ασυλίας του βουλευτή Χανίων της Δημοκρατικής Συμμαχίας Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

Η άρση ασυλίας του κ. Μαρκογιαννάκη ζητήθηκε ύστερα από  μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που είχε καταθέσει εναντίον του ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας, με αφορμή δηλώσεις του βουλευτή Χανίων σε τηλεοπτικό σταθμό σχετικά με την κοινοβουλευτική διερεύνηση της υπόθεσης "Ζήμενς".

Ο κύριος  Μαρκογιαννάκης πρότεινε ο ίδιος την άρση ασυλίας του, εξηγώντας στο σώμα  ότι μίλησε πολιτικά και όχι προσωπικά, προσθέτοντας ότι όλες οι αναφορές του, όπως "κουκούλωμα της υπόθεσης", "άθλια μεθόδευση", "διασυρμός αθώων", "πολύμηνα παζάρια" και "αστείο πόρισμα", ήταν σε ένα γενικό πλαίσιο και δεν στόχευαν ούτε στον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής Σήφη Βαλυράκη ούτε στον εισηγητή της ΝΔ Κώστα Τζαβάρα.

Και μεις οι αφελείς να ρωτήσουμε πρώτα τον κύριο Μαρκογιαννάκη: που ακριβώς στόχευαν οι μη συκοφαντικές(!) αναφορές του αφού δεν εννοούσε τους ανωτέρω κυρίους;
Και κατά δεύτερον τους 68 εθνοπατέρες μας που ψήφισαν ΟΧΙ στην άρση της ασυλίας:πότε θα πάψουν να υποκαθιστούν τη δικαιοσύνη αφ' ενός και αφετέρου αφού δεν παραπέμπουν τον κύριο Μαρκογιαννάκη να θεωρήσουμε πως ορθώς ελέχθησαν οι σχετικοί χαρακτηρισμοί;
Τότε όμως κύριοι και κυρίες προκύπτει σαφώς θέμα κουκουλώματος του σκανδάλου;Αρα τι από τα δύο ισχύει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom