Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

400.000 ευρώ κατεβλήθησαν από δυο αγιορείτες μοναχούς ως εγγύηση!!!


Σχόλιο attikanea: ΜΠΟΧΑ,ΜΠΟΧΑ, ΜΠΟΧΑ. Μόνο μπόχα αναδεικνυεται από την "ανεξάρτητη ..Δικαιοσύνη", την ..."Εκκλησία" του... Διαβόλου και την.. πολιτική.

400.000 ευρώ κατεβλήθησαν από δυο αγιορείτες μοναχούς προκειμένου να μη προφυλακιστούν για την υπόθεση της ανταλλαγής των οικοπέδων με την Ι.Μ.Βατοπεδίου.

Τι να πείς και πως να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα στους ανθρώπους που απολύονται, στους 20000 άστεγους τής Αθήνας, στα παιδάκια που λιποθυμούν στα σχολεία μας από την μνημονιακή ασιτία.
Από την άλλη η επιδειχθείσα αυστηρότητα της τάχα τυφλής και ελληνικής δικαιοσύνης είναι περίεργη και μάλλον αποπροσανατολιστική την στιγμή που είναι ελευθεροι Τσουκάτος και Μαντέλης , οι οποίοι παραδέχθηκαν μόνοι τον χρηματισμό τους από τα μαύρα ταμεία της Siemens…

ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ:
«Προσωρινά ελεύθερος, λόγω ...διαφωνίας ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ύστερα από πολύωρη απολογία ο ηγούμενος της Μ.Βατοπεδίου Εφραίμ, ο οποίος κατηγορείται για τις ανταλλαγές οικοπέδων .
Η ανακρίτρια, είχε την άποψη ότι έπρεπε να οδηγηθεί στη φυλακή, ενώ ο εισαγγελέας έκρινε ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να παραμείνει ελεύθερος με εγγυοδοσία 200.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα. Τη διαφωνία θα λύσει το δικαστικό συμβούλιο.
Μέχρι τότε παραμένει ελεύθερος με την καταβολή αυτού του ποσού, όπως συνέβη πριν λίγες μέρες και με τον μοναχό Αρσένιο»


Πηγή
Read more: Go to TOP and Bottom