Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΓΙΩΡΓΟ ΦΥΓΕ


Το περιοδικό «Επίκαιρα» στο τεύχος 107, που κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011, παίρνει, όπως πάντα άλλωστε, θέση για τις τρέχουσες δραματικές εξελίξεις παροτρύνοντας τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου να εγκαταλείψει την πρωθυπουργία, για να μπορέσει η χώρα να ξεφύγει από το πολιτικό τέλμα και το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει. Ο τίτλος του εξωφύλλου, Γιώργο φύγε, αποτυπώνει τη βούληση της κοινής γνώμης μετά την αναγγελία της πρωτοβουλίας του πρωθυπουργού για τη διενέργεια δημοψηφίσματος.

Όλες οι πολιτικές δυνάμεις, ακόμη και τμήματα του πατριωτικού αλλά και του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ, ολόκληρη η κοινωνία, αλλά και οι Έλληνες που ζουν πέρα από τα σύνορα της χώρας συγκλίνουν στην ίδια άποψη, στην ίδια αξίωση, στην ίδια πατριωτική προσταγή: Γιώργο, φύγε!

Διαβάστε επίσης στα «Επίκαιρα»:

- Τις επιπτώσεις για την ελληνική και την ευρωπαϊκή οικονομία μετά το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους που συμφωνήθηκε στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης στις 26 Οκτωβρίου 2011.

-Τα άρθρα των Άκη Χαραλαμπίδη, Σωτήρη Νίκα και Μάκη Ντόβολου παρουσιάζουν όλες τις οικονομικές πτυχές της νέας συμφωνίας, τα ενδεχόμενα μέτρα που θα ληφθούν, τους κινδύνους για την Ευρωζώνη και τις συνέπειες για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

- Την αποκάλυψη για Σκανδαλώδη διάταξη με την οποία κατοχυρώνονται χωρίς περικοπές οι συντάξεις των συμβούλων της κυβέρνησης, δηλαδή τη διασφάλιση από τις περικοπές των συντάξεων όσων υπηρετούν στα κυβερνητικά γραφεία με ειδική διάταξη, η οποία κρύφτηκε με επιμέλεια στις λοιπές διατάξεις του πολυνομοσχεδίου. Αυτή τη διάταξη αποκαλύπτει κατ’ αποκλειστικότητα ο Γιάννης Κορωναίος στα «Επίκαιρα».

- Το άρθρο-αποκάλυψη του Κώστα Χαρδαβέλλα για το ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου και τα παιχνίδια που παίζονται εις βάρος της Ελλάδας.

- Το άρθρο του Γιάννη Συμεωνίδη για τη διάλυση του κοινωνικού κράτους. Μετά από δύο χρόνια μιας καταστροφικής πολιτικής, θυσιάζονται τα κοινωνικά κεκτημένα δεκαετιών.

- Τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας από τις λάθος επιλογές στην εξωτερική πολιτική. Ο Γιώργος Διονυσόπουλος αναλύει τα λεγόμενα του πρωθυπουργού που εγκυμονούν κινδύνους για τα εθνικά μας θέματα.

- Όλα τα νέα ονόματα που παίζουν για τις «γαλάζιες λίστες», στο ρεπορτάζ του Κωστή Παρρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom