Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Κυκλώματα ντροπής στις φοιτητικές εστίες - Φωτιά και πυροβολισμοί στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου

Η ΕΛ.ΑΣ. ΒΡΗΚΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ

Εξωπανεπιστημιακές μαφίες δρουν στις φοιτητικές εστίες. Τρομοκρατούν οικότροφους και προσωπικό. Στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου πυροβόλησαν εναντίον φοιτητών

"Καταφύγιο" στις φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου, καθώς και σε εστίες της υπόλοιπης χώρας, έχουν βρει εξωπανεπιστημιακά άτομα, τα οποία έχουν κάνει κατάληψη σε δωμάτια, ενώ το τελευταίο διάστημα παρατηρούνταν σχεδόν σε καθημερινή βάση κλοπές.
Αποκορύφωμα της παραβατικότητας από πρόσωπα που μένουν εντός της φοιτητικής εστίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ήταν το περιστατικό της Παρασκευής, όταν δύο από αυτούς επιχείρησαν να παραβιάσουν ένα δωμάτιο, έγιναν αντιληπτοί από φοιτητή, ο οποίος είχε πέσει παλαιότερα θύμα κλοπής, τους κυνήγησε και ένας από τους δύο επίδοξους ληστές, πυροβόλησε εναντίον του.
Οπως τόνισαν στο "Εθνος" φοιτητές και εργαζόμενοι, τα ίδια άτομα επέστρεψαν και πάλι το πρωί της Παρασκευής και θέλοντας προφανώς να σβήσουν τα ίχνη τους, έβαλαν φωτιά σε δωμάτιο στο οποίο διέμενε ο ένας με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. Η φωτιά επεκτάθηκε και στο διπλανό δωμάτιο, ενώ χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά δεν προχώρησε στο υπόλοιπο κτίριο.
Πολλά τα περιστατικά
Περιστατικά με κλοπές, εκφοβισμούς και άλλες παραβατικές συμπεριφορές έχουν σημειωθεί κατά διαστήματα και σε εστίες άλλων περιοχών, τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες πόλεις.
Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ στο Εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom