Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Κορόιδα, δείτε πού θα πάνε τα 8 δις της 6ης δόσης!

...ας το δουν και τα χαϊβάνια Βενιζέλος,Κουτρουμάνης και λοιποί συγγενείς


Γράφει ο Βασίλης Γαλούπης

Ξέρετε πού θα πάνε αυτά τα 8 δις της 6ης δόσης; Δήθεν δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις αν δεν τα πάρουμε, όμως από πού προκύπτει αυτό; Μάλλον από πουθενά. Άλλοι είναι που καίγονται για να πάρει η Ελλάδα τα 8 δις κι όχι, βέβαια, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι που απειλούνται καθημερινά από τα κόμματα και από τα ΜΜΕ.

Πώς θα γίνει, λοιπόν, η μοιρασιά των 8 δις που δήθεν τόσο πολύ ανάγκη έχει η Μπανάνεν-Λαντ Ελλάδα; Έχουμε και λέμε:

  • Το 40% από την 6η δόση θα πάει σε γερμανικές και γαλλικές τράπεζες, όπως και σε ξένες ασφαλιστικές εταιρίες για παλιά χρωστούμενα.
  • Το 18% θα πάει στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα!!!
  • Το 23% θα πάει σε ελληνικές τράπεζες που έχουν στην κατοχή τους ελληνικά ομόλογα – πατσαβούρες. Μην τυχόν και χάσουνε κανένα σεντ οι τραπεζίτες και δεν μπορούνε να κοιμηθούνε τα παλικάρια.
  • Και μόνο το 19% θα πάει στο ελληνικό δημόσιο, που με την σειρά του, λογικά, θα τα δώσει εδώ κι εκεί, αφού χρωστάει και της Μιχαλούς στο εγχώριο μέτωπο. Ποιοί μισθοί και ποιές συντάξεις τώρα; Πλάκα κάνουμε, ρε; 
Δηλαδή, από την 6η δόση των 8 δις, ούτε καν το 1/5ο αφορά το ελληνικό δημόσιο. Μόνο 1.55 δις ευρώ! Κι αυτά σιγά μην είναι για μισθούς και συντάξεις. Λες και δεν έχει άλλες εκκρεμότητες το ελληνικό κράτος ή λες και δεν μας παίρνει ένα κάρο λεφτά από χαράτσια.

Τα άλλα 6.5 δις, λοιπόν, μην τα είδατε… Ούτε που θα έρθουν στην Ελλάδα ποτέ, έστω και σαν έγγραφα. Ούτε καν σα νούμερα στο χαρτί δεν θα φτάσουν ως εδώ. Και μιλάμε για το 81%!!! Θα επιστρέψουν κατευθείαν σ’ αυτούς που μας τα δίνουνε… Από την μια τσέπη θα βγει το ποσό και στην άλλη θα μπει.

Και για να το κάνουμε λιανά να τελειώνουμε γιατί έχουμε χαθεί στην αριθμολογία. Όλα αυτά τα μέτρα που σου φορτώνουνε και θα σου φορτώσουνε με τον πιο εμετικό και φασιστικό τρόπο όλα αυτά τα κοράκια, έγιναν και θα γίνονται για τον έναν και μοναδικό λόγο: Να μην χάσει ούτε ένα σεντ ούτε ένας τραπεζίτης. Τελεία και παύλα.

Και κάτι ακόμα. Αν θα μείνουμε ή, όχι στο ευρώ, αν θα πάμε στο ευρώ 2ης ταχύτητας ή, αν θα μας γυρίσουν σε ένα καθαρά εθνικό νόμισμα, δεν εξαρτάται ούτε από το αν θα είμαστε καλά παιδιά, ούτε από το αν θα είμαστε κακά παιδιά, ούτε από το αν θα πάρουμε μια 6η ή, 26η δόση. Αυτές οι αποφάσεις δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με κάτι απ' αυτά, δεν έχουν σχέση καν με την Ελλάδα.

Τέτοιες αποφάσεις δεν επηρεάζονται στο παραμικρό απ' όλα αυτά, δεν τις επηρεάζει καν αν είσαι πλούσιος Βορράς ή, φτωχός Νότος. Είναι αποφάσεις που θα παρθούν για άλλους λόγους και στη στιγμή που θα εξυπηρεί αυτούς ακριβώς τους λόγους. 

Άντε και καλά κρασιά, κορόιδα! Μην τυχόν και δεν στηθείτε στα τέσσερα για να πάρετε την δόση σας, πρεζάκια της παραμύθας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom