Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Είπαν “όχι” για το φιλικό της Εθνικής μας επί Γερμανικού εδάφους


Φαίνεται πως τρόμαξαν οι Γερμανοί από τα πανό που σηκώνουν οι Ελληνες στα γήπεδα και απαγόρευσαν τη διεξαγωγή του προγραμματισμένου φιλικού αγώνα της Εθνικής μας με τη Ρουμανία στη Γερμανική πόλη Ρόιτλιγκεν. Η αστυνομία της χώρας ενημέρωσε ότι φοβάται για επεισόδια και έτσι η ΕΠΟ ψάχνει να βρει νέο τόπο διεξαγωγής του αγώνα με τους Ρουμάνους στις 15 Νοεμβρίου.Προσανατολίζονται σε γήπεδο στην Αυστρία, προκειμένου να μην χαλάσει ο αρχικός προγραμματισμός.

Οι Γερμανοί κάνουν λόγο για πιθανότητα επεισοδίων μεταξύ Ελλήνων και Ρουμάνων οπαδών, ωστόσο ο αληθής λόγος φαίνεται πως είναι άλλος. Η κυβέρνηση της χώρας φοβάται μήπως σηκώσουν πανό ή φωνάξουν συνθήματα πολιτικού περιεχομένου οι περίπου 4.000 ομογενείς που θα βρίσκονταν στο γήπεδο εκείνη τη μέρα.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό είναι το δεύτερο από τα δύο φιλικά που θα δώσει η Εθνική το Νοέμβριο στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη συμμετοχή στην τελική φάση του EURO 2012, σε Πολωνία και Ουκρανία. Το πρώτο είναι εκείνο απέναντι στη Ρωσία, την Παρασκευή 11 του μήνα, στο γήπεδο “Καραϊσκάκη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom