Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Σάλος με τη σύλληψη γνωστού Έλληνα ποδοσφαιριστή με 52 σακουλάκια κοκαΐνης!


Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο από την εμπλοκή γνωστού Έλληνα επιθετικού ποδοσφαιριστή σε υπόθεση ναρκωτικών.Ο εν λόγω συνελήφθη στην Λήμνο όταν παρέλαβε δέμα στο οποίο υπήρχαν 52 συσκευασίες με κοκαΐνη!

Οι Λιμενικοί περίμεναν τον... παραλήπτη και πιάστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο 27χρονος ξεκίνησε την καριέρα του ως επιθετικός πριν από περίπου μια 10ετία, με την ετικέτα του σπουδαίου ταλέντου στην ομάδα του χωριού του με την οποία κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο,ενώ αναδείχτηκε και πρώτος σκόρερ.

Μάλιστα στην πορεία είχε ακουστεί το όνομά του και για κάποιες από τις μεγάλες ομάδες,για να πήγαινε ως μεταγραφή. Έπαιξε σε ομάδες που πρωταγωνιστούσαν στην Football League,συγκεκριμένα έχει περάσματα από ιστορικά σωματεία όπως ο Πανιώνιος,,ο Ιωνικός, η Παναχαϊκή ,η Καλλιθέα και η Λάρισα,ενώ έχει μία συμμετοχή στην Εθνική Ελπίδων και τέσσερις στην Εθνική Νέων.

Την Κυριακή 9/9/17 όμως, ο εν λόγω 27χρονος υψηλόσωμος Έλληνας ποδοσφαιριστής... πρωταγωνίστησε όχι με κάποιο γκολ που σημείωσε,αλλά επειδή συνελήφθη σε υπόθεση με 52,52 γραμμάρια κοκαΐνης!

Συγκεκριμένα, μέσα στο αυτοκίνητό του, στην Μύρινα της Λήμνου (όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε), μετά από έλεγχο που έκαναν στελέχη του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής σε δέμα που είχε παραλάβει από μεταφορική εταιρία του νησιού βρέθηκαν 52 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 52,52 γραμμαρίων!

Ακολούθησε η σύλληψη του 27χρονου, η κατάσχεση των ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, καθώς επίσης του οχήματος και μίας συσκευής κινητού τηλεφώνου για να οδηγηθεί την επομένη στη Μυτιλήνη, ενώπιον του Εισαγγελέα.

Μάλιστα στη σχετική φωτογραφία(επάνω) φιγουράρουν και τα υπόλοιπα...προϊόντα που υπήρχαν μέσα στο δέμα και κατασχέθηκαν επίσης, όπως ντάκος, φακές, παξιμάδια και δυο μπουκάλια κρασί!

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Μύρινας για τη σύλληψη:

Σύλληψη ημεδαπού στη Λήμνο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη ένας 27χρονος ημεδαπός, μεσημβρινές ώρες χθες, στη Μύρινα ν. Λήμνου, από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. διενήργησαν έλεγχο σε δέμα το όποιο είχε προσέλθει να παραλάβει ο ανωτέρω ημεδαπός με Ι.Χ. όχημα από μεταφορική εταιρεία στη Μύρινα ν.Λήμνου.

Εντός του δέματος βρέθηκαν μέσα σε σακούλα με ρύζι, πενήντα δύο (52) συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους πενήντα δύο γραμμαρίων και πενήντα δύο εκατοστών (52,52 gr).

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, το ανωτέρω Ι.Χ. όχημα και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom