Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Θεόδωρο Πάγκαλο στη λίμνη της Βουλιαγμένης


Απίστευτο σκηνικό στη λίμνη της Βουλιαγμένης με πρωταγωνιστή το Θεόδωρο Πάγκαλο.
Γνωστή Κεφαλλονίτισσα που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Κατελειό, συνάντησε τυχαία στη λίμνη της Βουλιαγμένης τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης που … «απολάμβανε» τον καφέ του. Η γνωστή Κεφαλλονίτισσα με οικολογικές ..ευαισθησίες μόλις αντίκρισε τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης άρχισε να διαμαρτύρεται και να φωνάζει ενάντια στις αποφάσεις της κυβερνητικής πολιτικής. Οι φωνές της συμπατριώτισσάς μας ενόχλησαν το Πάγκαλο ο οποίος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της ενώ ζήτησε από τη προσωπική του φρουρά να συλληφθεί ώστε να της κάνει μήνυση για εξύβριση και απρεπή συμπεριφορά. Η άτυχη Κεφαλλονίτισσα μόλις είδε τον αντιπρόεδρο έξαλλο να κινείται ως …
μαινόμενος ταύρος προς το μέρος της έπεσε στα παγωμένα νερά της λίμνης. Στο μεταξύ στη περιοχή έφθασαν δεκάδες περιπολικά για να πιάσουν μια …γυναίκα.Ευτυχώς όλα έληξαν καλώς και ο αντιπρόεδρος δεν έκανε μήνυση στην άτυχη γυναίκα που …τόλμησε να παραπονεθεί στο αντιπρόεδρο.

Το περιστατικό έγινε γνωστό από στόμα σε στόμα στη Κεφαλληνιακή αδελφότητα της Αθήνας που έχει εξοργιστεί με τα καμώματα του Θεόδωρου Πάγκαλου ενώ πριν λίγο στη περιοχή έφθασε γνωστός Κεφαλλονίτης δικηγόρος αν υπάρξει πρόβλημα με τη Κεφαλλονίτισσα. Ο κόσμος φώναζε εναντίον του αντιπροέδρου ενώ αλγεινή εντύπωση έκανε η άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας (πάνω από 10 περιπολικά).Μάλλον στη Κυβέρνηση έχουν χάσει τελείως την επαφή τους με τη κοινωνία και συμπεριφέρονται αμήχανα και νευρικά.
http://www.e-kefalonia.net/

Σημείωση Ζείδωρον:Απόψε το βράδυ στην εκπομπή Μακελειό του Kontrachanell η είδηση μεταδόθηκε διαφορετικά.Είπαν ότι ο Πάγκαλος δεν ήθελε να πληρώσει το εισιτήριο των 8 ευρώ και η Κεφαλλονίτισσα άρχισε να τον κράζει.Τότε ο Πάγκαλος την απείλησε με μήνυση κι αυτή έπεσε στη λίμνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom