Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Γέμισε ομαδάρες η Δ' Εθνική με πρώτο τον Ηρακλή


Καινούργιες αποφάσεις χτες οριστικοποιούν(;) κάποια πράγματα στο μπάχαλο του Ελληνικού ποδοσφαίρου γεμίζοντας το περιφερειακό πρωτάθλημα με πολλά βαριά ονόματα!

Ας τα δούμε αναλυτικά:
Πράσινο φως για τη συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα άναψε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στον Λεβαδειακό και την Δόξα Δράμας. Η ΕΕΑ χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στις δύο ομάδες κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας.



Την οριστική απόφαση, πάντως, για την συμμετοχή τους στην κατηγορία θα την πάρει το Διοικητικό Συμβούλιο της Super league. Η συμμετοχή των δύο ομάδων ή όχι θα εξαρτηθεί και από την απόφαση του Τακτικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, που πρόκειται να εκδικάσει σήμερα τις υποθέσεις της Λάρισας και του Πανσερραϊκού.

Ωστόσο οι δύο ομάδες εμπλέκονται κι αυτές στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια και είναι υπό αμφισβήτηση η όποια συμμετοχή τους.Για να δούμε θα γίνουν 16 οι ομάδες ή θα συνεχίσουν οι 14!

Οριστικά στη Δ' Εθνική υποβιβάστηκε ο Ηρακλής καθώς απορρίφθηκε από το Πολιτικό Εφετείο Αθηνών η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της ΠΑΕ, κατά της συμμετοχής του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα της Super league.

Αυτόματα ο Ηρακλής έπεσε στη Γ' Εθνική (Football league 2) όμως επειδή δεν είχε καταθέσει φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να λάβει πιστοποιητικό συμμετοχής σε επαγγελματική κατηγορία, υποβιβάζεται στη Δ' ερασιτεχνική κατηγορία.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπως έχει διαρρεύσει, δεν θα κάνει δεκτή την αίτηση του Ηρακλή για παράταση κατάθεσης φακέλου

Το Περιφερειακό πρωτάθλημα γέμισε φέτος με βαριά ονόματα καθώς εκεί θα πάρουν μέρος ακόμη ο Εθνικός, ο Ιωνικός, τα Τρίκαλα, η Αναγέννηση Καρδίτσας, η Ρόδος, ο Παναιγιάλειος, η Ηλιούπολη και ο Εορδαϊκός, μετά από απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που δεν έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής ενώ ανοιχτό είναι ακόμη το ζήτημα του Διαγόρα που πήρε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα 3/10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom