Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Νεοχώρι Μεσολογγίου: Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος φέτος το Πάσχα (φωτο)


Δυστυχώς δεν τα κατάφερε ο 66χρονος άνδρας από το Νεοχώρι Μεσολογγίου που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχιακή οδό Αιτωλικού – Νεοχωρίου.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, όμως ο τραυματισμός ήταν πολύ σοβαρός και δυστυχώς έχασε την μάχη για τη ζωή.

Αρχική ανάρτηση

Τον σοβαρό τραυματισμό ενός άνδρα είχε ως αποτέλεσμα το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχιακή οδό Αιτωλικού – Νεοχωρίου, κοντά στα "Κοτσαλέικα".

Ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου που είχε κατεύθυνση προς το Νεοχώρι έχασε τον έλεγχο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και προσέκρουσε σε ένα αγροτικό αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην απέναντι πλευρά.

Όπως λένε οι πληροφορίες ο οδηγός του εν λόγω αυτοκινήτου τραυματίστηκε σοβαρά ενώ η γυναίκα που ήταν συνεπιβάτης τραυματίστηκε ελαφρύτερα. Και οι δύο είναι κάτοικοι Νεοχωρίου.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, καθώς και περιπολικό της Αστυνομίας.

Το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας αναφέρει:

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι στην Επαρχιακή Οδό Αιτωλικού – Νεοχωρίου.

Ειδικότερα, 66χρονος ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο, με συνοδηγό την σύζυγο του, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε μετωπικά με σταθμευμένο ιδιωτικής χρήσεως φορτηγό αυτοκίνητο.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου λίγη ώρα αργότερα ο 66χρονος υπέκυψε στα τραύματα του.

Ενεργείται έρευνα για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

https://www.aixmi-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom