Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Κηφισιά: Τρόμος για νεαρά κορίτσια - Άνδρας τις ακολούθησε με το ΙΧ και αυνανίστηκε μπροστά τους


Πατούσε την κόρνα για να τους τραβήξει στην προσοχή - Τα θύματα κατήγγειλαν το συμβάν στο τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς και έδωσαν την περιγραφή του δράστη.

Τρόμος άγριο ξημέρωμα στην Κηφισιά. Διεστραμμένος μεσήλικας, την «έστησε» με το αυτοκίνητό του σε στενό της περιοχής και μόλις είδε μια παρέα νεαρών κοριτσιών, να πλησιάζουν και να επιβιβάζονται στο αυτοκίνητο τους, άρχισε να αυνανίζεται κορνάροντας παράλληλα για να τους τραβήξει την προσοχή.

Μάλιστα, για να μην εμποδίζει τη διέλευση των διερχόμενων οχημάτων, πήγαινε μπρος – πίσω και συνέχιζε την ανώμαλη πράξη του, ενώ αναγκάστηκε να κάνει και τον γύρο του τετραγώνου για να ολοκληρώσει το ανοσιούργημα του μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θυμάτων του! Οι κοπέλες κάλεσαν την Αστυνομία όμως ο παχουλός μεσήλικας με τα λευκά μαλλιά και το κόκκινο Aygo είχε γίνει καπνός.

Πατούσε την κόρνα, αυνανιζόταν και τις κοιτούσε επίμονα στα μάτια

Το σκηνικό του τρόμου για τις τρεις κοπέλες ξεδιπλώνεται στο σήμα της Αστυνομίας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Την 02:00 της 27ης Απριλίου, προσήλθε η 23χρονη και κατήγγειλε ότι την 00: 50 περίπου ώρα 27ης Απριλίου 2023, επέστρεφε με δύο φίλες της μετά από βραδινή έξοδο, προκειμένου να επιβιβαστούν σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της μητέρας της, το οποίο είχε σταθμευσει επί της οδού Γεωργαντά και αφού επιβιβάστηκαν και αυτή βρισκόταν στη θέση του οδηγού, στάθμευσε δίπλα τους το υπ’ αριθμόν (αναφερεται στον αριθμο του οχηματος) Ι.Χ, χρώματος κόκκινο, μικρού κυβισμού, με έναν άγνωστο άντρα εντός αυτού ως οδηγό και αμέσως ο άντρας μόλις τους είδε άρχισε να κορνάρει και να αυνανίζεται εντός του οχήματος και να τις κοιτάζει επίμονα».

Έκανε τον κύκλο και επέστρεψε

Οι κοπέλες τρομοκρατήθηκαν και τον κοίταζαν άφωνες, όμως ο ανώμαλος μεσήλικας δεν υποχώρησε ακόμα και όταν πλησίασαν αυτοκίνητα.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο συμβάντων «Ακολούθως, έκανε λίγο μπροστά, καθόσον υπήρχαν άλλα αμάξια από πίσω και έπειτα έκανε όπισθεν και ήρθε πάλι δίπλα τους και συνέχιζε να αυνανίζεται.Αμέσως η ανωτέρω παθούσα κάλεσε το 100 και έπειτα ο άντρας έφυγε κι αφού πιθανόν έκανε τον κύκλο του τετραγώνου επέστρεψε, ξαναστάθμευσέ δίπλα τους και συνέχισε να αυνανίζεται και μετά από τρία λεπτά έφυγε επί της οδού Γεωργαντά, στρίβοντας στο πρώτο στενό δεξιά».

Τα θύματα κατήγγειλαν το συμβάν στο τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς και έδωσαν και την περιγραφή του δράστη. Όπως αναφέρεται «Ο άντρας ήταν ηλικίας περίπου 50 ετών, πιθανόν ‘Ελληνας, εύσωμος, με άσπρα κοντά μαλλιά και φορούσε κοντομάνικο μπλουζάκι ενώ η παθούσα δεν είναι σε θέση να τον αναγνωρίσει από φωτογραφία ή δια ζώσης». Μάλιστα, στο σήμα της Αστυνομίας, αναφέρεται: «Παρακαλούμε για την επιβολή του μέτρου του ειδικού ελέγχου για το υπ’ αριθμόν (αναφέρει τον αριθμό του οχήματος), μάρκας Toyota Aygo, χρώματος ερυθρού».

Δημήτρης Πώποτας - Άρια Καλύβα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom