Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Πάτρα: Του έκαψαν το ΙΧ την ώρα που ήταν κρατούμενος για εκβίαση (φωτο)


Στις φλόγες τυλίχθηκε αυτοκίνητο το βράδυ της Δευτέρας (24/04) που ήταν σταθμευμένο στην οδό Ευβοίας στην Πάτρα με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για εμπρησμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, το συμβάν προκάλεσε την κινητοποίηση πυροσβεστικής και αστυνομίας και συγκεκριμένα στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με 5 πυροσβέστες, οι οποίοι έσβησαν την φωτιά που προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο.

Πάτρα αυτοκίνητο

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για εμπρησμό καθώς άγνωστοι έβαλαν τη φωτιά στο όχημα την ώρα που ο ιδιοκτήτης του ήταν κρατούμενος στην Ασφάλεια Πατρών για υπόθεση εκβίασης. 

Πρόκειται για γνωστό άτομο της νύχτας ο οποίος στο παρελθόν φέρεται να έχει διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε διαφορετικά επεισόδια.

Τέλος η ιστοσελίδα αναφέρει, ότι ο κρατούμενος ρωτήθηκε μάλιστα από τους αστυνομικούς για την υπόθεση δηλώνοντας αφενός πως δεν γνωρίζει κάτι και αφετέρου πως δεν έχει καμία προστριβή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα το πρωί της Τρίτης, ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή.

Πάτρα αυτοκίνητο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom