Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Σε κρίσιμη κατάσταση ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας - Επεσε στο κενό από μπαλκόνι, όταν υποχώρησε το κάγκελο


Χειρουργήθηκε χθες το βράδυ στο «Γ. Γεννηματάς» ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Καλλιθέας και δημοσιογράφος, Λάζαρος Λασκαρίδης, έπειτα από ατύχημα που είχε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Ο αντιδήμαρχος βρισκόταν σε εκδήλωση του δήμου Καλλιθέας παρουσία αρκετών στελεχών της διοίκησης του δήμου, του δημοτικού συμβουλίου και πολιτών στην Δημοτική Βιβλιοθήκη όταν περίπου στις 18:30 βγήκε σε ένα μικρό μπαλκόνι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο αντιδήμαρχος στηριζόταν σε κάγκελο, το οποίο υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει με την πλάτη στο έδαφος από ύψος 2,5-3 μέτρων.

Ο κ. Λασκαρίδης έχασε τις αισθήσεις του τις οποίες ανέκτησε λίγα λεπτά αργότερα και χρειάστηκε η συνδρομή ανδρών της Πυροσβεστικής προκειμένου να φτάσει σε ασθενοφόρο καθώς το σημείο της πτώσης ήταν δυσπρόσιτο. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kallitheaonline, ο Λάζαρος Λασκαρίδης υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βαριά κάκωση στον θώρακα.

Οι ιατροί στο «Γεννηματάς» περιγράφουν ως κρίσιμη την κατάσταση της υγείας του Λάζαρου Λασκαρίδη.

Από το πρωί ο Λάζαρος Λασκαρίδης δέχονταν ευχές λόγω των γενεθλίων του.Πλέον όλοι εύχονται η περιπέτεια του να έχει αίσιο τέλος και να επιστρέψει σύντομα στις δραστηριότητες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom