Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Αμαλιάδα: Τρόμος για ντελιβερά, τους πήγε την παραγγελία και τον λήστεψαν - Συνελήφθησαν οι δράστες


Τη φαεινή ιδέα να ληστέψουν έναν υπάλληλο διανομής - ντελιβερά - καταστήματος εστίασης, είχαν τα ξημερώματα της Πέμπτης τέσσερα νεαρά άτομα σε περιοχή της πόλης της Αμαλιάδας.

Οι δράστες οργάνωσαν το σχέδιο τους που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν και τόσο τέλειο, λήστεψαν τον ντελιβερά και μετά από δύο ώρες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας, που δεν έχασαν χρόνο και βρέθηκαν στα ίχνη τους, καταγράφοντας μια ακόμα επιτυχία το τελευταίο διάστημα.

Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr συνέβη λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα της Πέμπτης σε συνοικία της πόλης. Οι δράστες παρήγγειλαν σε γνωστό κατάστημα εστίασης και περίμεναν τον υπάλληλο να φέρει την παραγγελία.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, τέσσερα άτομα με τη χρήση όπλου, επιτέθηκαν στον ντελιβερά που έφτασε στη διεύθυνση που του είχαν δώσει και του αφαίρεσαν την παραγγελία αξίας 40 ευρώ που μετέφερε καθώς και το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Ο διανομέας του καταστήματος ενημέρωσε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, που μέσα στη νύχτα αναζήτησαν τους δράστες και μέσα σε δύο ώρες τους εντόπισαν και τους προσήγαγαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές συνελήφθησαν τρία άτομα, τα οποία φέρονται να αναγνωρίστηκαν από το θύμα και να ομολόγησαν την πράξη τους. 

Οι αστυνομικοί μετά από έρευνες δεν εντόπισαν όπλο, αλλά ένα μεταλλικό πτυσσόμενο γκλομπ καθώς και μια κουκούλα full face. Ακόμα βρέθηκε και η κάρτα του κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποίησαν οι δράστες, για να παραγγείλουν και να παρασύρουν τον ντελιβερά σε παγίδα για να τον ληστέψουν…

Οι δράστες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον της Εισαγγελέως Αμαλιάδας.

https://www.ilialive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom