Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Ο Αγρινιώτης Φώτης Ζησιμόπουλος Πρωταθλητής Ελλάδας Ορεινού Δρόμου (φωτο)


Ο Αγρινιώτης δρομέας Φώτης Ζησιμόπουλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας Ορεινού Δρόμου με 1:58':42" στα 30 χιλιόμετρα trail και ρυθμό κάτω του 4,00/χλμ.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διεξήχθη στη Δεσκάτη Γρεβενών και έτρεξε σε ρυθμό κάτω των 4’/χιλιόμετρο, με αποτέλεσμα να τερματίσει σε 1:58:42. Τη 2η θέση κατάλαβε ο Μανώλης Πούρικας με 2:00':58", ενώ την 3η θέση ο Θανάσης Παγουνάδης με 2:02':12".

Η ανάρτηση της ΓΕΑ για τον Φώτη Ζησιμόπουλο:

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή της ΓΕΑ Φώτη Ζησιμοπουλο. Αυτή τη φορά τερμάτισε 1ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου του ΣΕΓΑΣ στην κατηγορία των 30 χλμ, που διεξήχθη σήμερα στη Δεσκάτη Γρεβενών! Αξίζει να αναφερθεί ότι πέτυχε χρόνο 1:58:42 και ρυθμό κάτω του 4,00/χλμ!

Η νίκη αυτή δίνει παράλληλα την πρόκριση και το δικαίωμα στον πρωταθλητή μας, να εκπροσωπήσει τη χώρα μας τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου που θα γίνει στην Αυστρία, όσο και στο αντίστοιχο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στο Κοσυφοπέδιο!

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για μια ακόμη μεγάλη επιτυχία, με την οποία ο Φώτης Ζησιμοπουλος ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τη ΓΕΑ και το Αγρίνιο! Θερμά συγχαρητήρια! Εν αναμονή της συνέχειας…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom