Τρίτη 4 Απριλίου 2023

ΣΟΚ στη Θεσ/κη: Ο γιος σκότωσε τη μητέρα του - Διαφεύγει ο δολοφόνος (φωτο & βίντεο)


Τον άνθρωπο που νοίκιασε το αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η 71χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, ερευνούσαν από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί.

Η γυναίκα σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά δολοφονήθηκε και μάλιστα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή εκτελέστηκε εξ επαφής με μία κυνηγετική καραμπίνα!

Όπως βλέπετε στις εικόνες του newsit.gr οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι του 34χρονου από τη Νέα Χαλκηδόνα που φέρεται να νοίκιασε το αυτοκίνητο.

Τα ευρήματα, φαίνεται πως οδήγησαν τους αστυνομικούς στην άκρη του νήματος. Νωρίς το απόγευμα, έγινε γνωστό από την Αστυνομία ότι η υπόθεση εξιχνιάστηκε και ως δράστης, ταυτοποιήθηκε ο 34χρονος γιος του θύματος.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

https://www.newsit.gr

Ο άνδρας που βρήκε το αυτοκίνητο με τη νεκρή μιλά στο newsit.gr


«Νόμιζα ότι ήταν ένα παρατημένο κλεμμένο αυτοκίνητο», λέει στο newsit.gr ο πρώτος άνθρωπος που εντόπισε το όχημα, που μέσα βρισκόταν δολοφονημένη μία 50χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη.

Το αμάξι βρέθηκε σήμερα (σ.σ. 04.04.2023) το πρωί κοντά στα νεκροταφεία της Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης, από υπάλληλο της Διεύθυνσης Γεωργίας, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

«Ήρθα εδώ κατά τις 7:30-8:00 παρά το πρωί, είδα το αυτοκίνητο που ήταν παρατημένο και πήρα τηλέφωνο την Ασφάλεια. Εγώ νόμιζα ότι ήταν κλεμμένο, γιατί έχουν ξανατύχει τέτοια συμβάντα εδώ, για να έρθουν να πάρουν το αυτοκίνητο να το επιστρέψουν στον ιδιοκτήτη. Μετά από λίγο ήρθαν τα παιδιά της ασφάλειας και μετά και το ασθενοφόρο. Δεν είχα δει κάτι μέσα στο αυτοκίνητο να καταλάβω, ήμουν από μακριά.

Μάλιστα ο μάρτυρας τονίζει ότι «είναι το τρίτο ή τέταρτο αυτοκίνητο που έχω βρει εδώ και σκέφτηκα μήπως ήταν κανένα ζευγαράκι και θα τους ”έμεινε” ή ήταν κανά κλεμμένο. Γενικά υπάρχει πολύ πρόβλημα στην περιοχή, ναρκωτικά, τέτοια πράγματα. Είναι λίγο υποβαθμισμένη περιοχή και έχει πάντα τέτοια συμβάντα».

Η άτυχη γυναίκα ήταν ηλικίας 50 ετών και έπεσε θύμα δολοφονίας, καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή εκτελέστηκε εξ επαφής με μία κυνηγετική καραμπίνα. Ο δράστης ή οι δράστες έφυγαν από την αγροτική περιοχή στη Χαλκηδόνα και η γυναίκα έμεινε νεκρή, στη θέση του συνοδηγού, μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ούτως ώστε να φτάσουν γρήγορα στα ίχνη του δράστη ή των δραστών.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

https://www.newsit.gr/

Καταιγιστικές εξελίξεις - Διαφεύγει ο δολοφόνος 


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της φρικτής ανθρωποκτονίας γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή της Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη.

Την γυναίκα ηλικίας 71 ετών -και όχι περίπου 50, όπως ήταν η αρχική εκτίμηση των αστυνομικών- δολοφόνησε ο ίδιος της ο γιος!


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας: «Σας γνωρίζουμε ότι εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 71χρονης ημεδαπής στην περιοχή της Χαλκηδόνας. ταυτοποιήθηκε ως δράστης 34χρονος ημεδαπός (γιος της θανούσας. θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Η αστυνομική έρευνα

Έρευνα στο σπίτι ενός 34χρονου που φέρεται ότι νοίκιαζε το αυτοκίνητο στο οποίο εντοπίστηκε νεκρή η 71χρονη, με τραύμα από όπλο στο κεφάλι στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, πραγματοποιεί αυτήν την ώρα η Ελληνική Αστυνομία.
dolofonia_thessaloniki__7_
dolofonia_thessaloniki__8_
dolofonia_thessaloniki__9_
dolofonia_thessaloniki__4_
Η έρευνα γίνεται στο ισόγειο σπίτι στην περιοχή της Χαλκηδόνας από το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Στο συγκεκριμένο σπίτι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να έμενε ο 34χρονος μαζί με τη μητέρα του

Το προσωπικό του Ανθρωποκτονιών μπήκε στο σπίτι παρουσία εισαγγελέα και σπάζοντας το τζάμι της γυάλινης εξώπορτας. Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει διαφορά αντικείμενα τα οποία θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
dolofonia_thessaloniki__5_
dolofonia_thessaloniki__6_
dolofonia_thessaloniki__3_
dolofonia_thessaloniki__1_
Παράλληλα πραγματοποίησαν έρευνα και στο αυτοκίνητο που φέρεται να κατείχε ο 34χρονος, το οποίο δεν φέρει πινακίδες κυκλοφορίας και είναι σταθμευμένο ελάχιστα μέτρα από το σπίτι.

Σύμφωνα με στενό φίλο του 34χρονου, ο ίδιος έχει εξαφανιστεί και δεν απαντάει στις κλήσεις του, ενώ δεν τον έχει δει κανείς από την περιοχή τις τελευταίες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom