Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Δύο θανατηφόρα τροχαία μέσα σε δυόμισι ώρες στη Φωκίδα - Δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους

Νεκρή η υποδιευθύντρια των φυλακών Μαλανδρίνου

Απίστευτη τραγωδία στην εθνική οδό Ιτέας - Αντιρρίου, με δύο θανατηφόρα τροχαία σήμερα το μεσημέρι με διαφορά δύο περίπου ωρών και δύο γυναίκες νεκρές!

Δυστυχώς η Τρίτη του Πάσχα (18/4) βάφτηκε με αίμα, σε έναν δρόμο που όλοι επιθυμούν να βελτιωθεί, ώστε να παρέχει ασφάλεια επιπέδου αυτοκινητοδρόμου, καθώς συνδέει την Κεντρική Ελλάδα με τη Δυτική.

Ειδικότερα, λίγο μετά τη 1:00’ το μεσημέρι, αυτοκίνητο που οδηγούσε 63χρονη, με κατεύθυνση προς Γαλαξίδι, στη 12η χ/θ, κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στον ίδιο δρόμο και συγκεκριμένα στην 77η χ/θ περίπου στις 15:30’ είχαμε ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα. Αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονη και είχε κατεύθυνση προς Αντίρριο, εξετράπη της πορείας του και έφυγε εκτός οδοστρώματος.

Το όχημα έπεσε από ύψος περίπου οκτώ μέτρων και προσέκρουσε σε τοιχείο πριν καταλήξει σε παρακείμενο αγροτικό δρόμο, με την οδηγό να χάνει τη ζωή της.

Νεκρή η υποδιευθύντρια των φυλακών Μαλανδρίνου στο δεύτερο τροχαίο

Η άτυχη γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο από την πτώση του αυτοκινήτου.

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίτερα το μεσημέρι, στην περιοχή Φανερωμένη στην Δωρίδα. Το όχημα που οδηγούσε η υποδιευθύντρια των φυλακών Μαλανδρίνου, βγήκε από την πορεία του και έπεσε σε κενό από ύψος 7 μέτρων, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η 55χρονη γυναίκα.

Η γυναίκα που καταγόταν από τον Πύργο, ζούσε στην Ναύπακτο και εκείνη την ώρα επέστρεφε από την δουλειά της στην υπηρεσία της, στις φυλακές Μαλανδρίνου. Είναι παντρεμένη με παιδιά και ο σύζυγός της είναι συνταξιούχος φύλακας φυλακών.

Όταν έφθασε η πυροσβεστική, η άτυχη γυναίκα ήταν νεκρή και δεν μπόρεσαν να προσφέρουν βοήθεια.

Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά.

https://www.lamiareport.gr/ & https://www.npress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom