Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Θεσ/κη: Σε εξέλιξη μεγάλη συναυλία ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού (φωτο & βίντεο)


Σε εξέλιξη αυτή την ώρα είναι μεγάλη συναυλία ενάντια στην παραπέρα εμπορευματοποίηση του νερού στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης.

Πλήθος κόσμου έχει κατακλύσει το χώρο της πλατείας στη συναυλία που διοργανώνει το Σωματείο Εργαζομένων της ΕΥΑΘ με σύνθημα «Υπερασπίσου το Νερό». 

Οι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ προχώρησαν σε αυτήν την πρωτοβουλία, με στόχο την ευαισθητοποίηση του λαού της Θεσσαλονίκης, που θα κληθεί να πληρώσει τις αρνητικές επιπτώσεις της πολιτικής εμπορευματοποίησης του νερού.

Μαζική είναι η συμμετοχή των εργατικών σωματείων της Θεσσαλονίκης.

Η συναυλία ξεκίνησε με το συγκρότημα «Πριγκηπέσσα» και τη Φωτεινή Βελεσιώτου. Συμμετέχουν ακόμα ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Δημήτρης Μυστακίδης και οι «Χειμερινοί Κολυμβητές».

Παραβρίσκεται αντιπροσωπεία της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Είμαστε εδώ για να μην προχωρήσει παραπέρα η ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ και η εμπορευματοποίηση του νερού, τόνισε σε δήλωσή του ο Βασίλης Τομπουλίδης, υποψήφιος βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Ο αγώνας για το νερό είναι αγώνας για την ίδια μας τη ζωή» σημείωσε η Φωτεινή Βελεσιώτου από την εξέδρα της μεγάλης συναυλίας.

https://www.902.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom