Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Ολυμπιακός: «Αηδίασε ολόκληρη η Ελλάδα - Οι αλήτες της ΕΠΟ και η ανίκανη κυβέρνηση σκότωσαν το ποδόσφαιρο» (φωτο)

Εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ 1 - 3

Η ΑΕΚ έκανε διπλό με 3-1 στην έδρα του Ολυμπιακού, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, με τους Πειραιώτες να είναι έξαλλοι με τη διαιτησία του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε έντονα τόσο για το πέναλτι που έδωσε το δεύτερο προβάδισμα στην ΑΕΚ, όσο και για το γκολ του Μάνταλου στο τέλος, στο οποίο υπήρχαν “φωνές” για φάουλ στην αρχή της φάσης. 

Οι Πειραιώτες πήραν μάλιστα θέση μετά το ματς για τις αποφάσεις που έκριναν το αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας “σκληρή γλώσσα” κατά της διαιτησίας και της ΕΠΟ.

Η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

“Σήμερα είδαν ακόμα και οι τυφλοί τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η νοθεία, η αλητεία και οι παράνομοι έδειξαν ότι δεν έχουν καμιά συστολή. Σας είχαμε πει ότι ο κόσμος μας είναι καζάνι που βράζει! Έκανε πολλή υπομονή.

Βάπτισαν πέναλτι μια φάση που δεν υπάρχει καμιά επαφή. Δεν πήγαν καν στο VAR όταν έγινε καθαρό φάουλ πριν από το γκολ της ΑΕΚ. Αηδίασε ολόκληρη η Ελλάδα. Οι αλήτες της ΕΠΟ και η ανίκανη να τους αντιμετωπίσει κυβέρνηση, σκότωσαν το ποδόσφαιρο!”

https://www.newsit.gr/

Εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του ντέρμπι

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”, με μερίδα οπαδών των Πειραιωτών να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο και να συγκρούονται με δυνάμεις των ΜΑΤ.

Εισβολή οπαδών του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο και εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων από τα ΜΑΤ ακολούθησαν μετά το φινάλε του ντέρμπι (1-3) με την ΑΕΚ στο Φάληρο.

Οπαδοί πετούσαν δεκάδες αντικείμενα προς τον αγωνιστικό χώρο, με τις αστυνομικές δυνάμεις να προστατεύουν τους διαιτητές και τους παίκτες της ΑΕΚ, προκειμένου να πάνε χωρίς προβλήματα στα αποδυτήρια.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων για να απομακρύνουν τους οπαδούς που είχαν εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο.




https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom