Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Νίκη σωτηρίας με ανατροπή για την Λαμία, 3 - 1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (φωτο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε το απόγευμα τη Λαμία στο Αγρίνιο για την δεύτερη αγωνιστική των playouts του πρωταθλήματος της Super League και κατάφερε να χάσει με 3 - 1 στην έδρα του.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη για λόγους γοήτρου, αλλά και να προσπεράσουν τον Ατρόμητο σε ενδεχόμενο απώλειας βαθμών στη Λειβαδιά και οι φιλοξενούμενοι από την άλλη μάχονταν για την παραμονή τους και ήθελαν ένα ακόμη τρίποντο ή έστω και την ισοπαλία.Τελικά πέτυχαν μια μεγάλη νίκη 1 - 3 με ανατροπή και ελπίζουν πλέον βάσιμα στη σωτηρία τους....

Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση,χάνοντας τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο, με τη Λαμία εν συνεχεία να έχει και αυτή τις ευκαιρίες της αλλά ο Ανέστης ήταν εκεί όταν χρειάστηκε.

Μόλις στο 1' η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό: Ο Χουάνπι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με τον Κολοβό να προσπαθεί να κάνει απλά μια επαφή για να αλλάξει την πορεία της μπάλας, αλλά ο Γκαραβέλης με το πόδι πρόλαβε και απομάκρυνε τη μπάλα...

Λίγα λεπτά μετά ο Σενγκέλια συγκλίνει από τα δεξιά και σουτάρει στην αριστερή γωνία του Γκαραβάλη που αποκρούει με υπερένταση...

Στο 10' ο Σενγκέλια και πάλι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με τον Γκαραβέλη με μπλοζόν στην δεξιά του γωνία να διώχνει σε κόρνερ...

Στο 15' ήταν η σειρά του Μάρτενσον,που απείλησε για τον Παναιτωλικό, αλλά και πάλι ο Γκαραβέλης σωτήρια έδιωξε τη μπάλα...

Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ και η Λαμία σιγά σιγά άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, να δημιουργεί ευκαιρίες και να ψάχνει το γκολ.

Στο 20' ένα καλό σουτ του Βέργου από τα αριστερά έφυγε ελάχιστα άουτ...

Στο 22' η Λαμία απείλησε: Σέντρα από τα δεξιά με τον Μαρτίνεθ να πιάνει ένα γυριστό σουτ και τον Ανέστη να μπλοκάρει σταθερά.

Στο 28' σε διαδοχικές φάσεις μπροστά στην εστία του Ανέστη οι παίκτες της Λαμίας δεν μπόρεσαν να σκοράρουν....

Στο 33' ήταν ο Ασκόβσκι αυτός που απείλησε τον Ανέστη...

Στο 43' Σουτ του Κολοβού εκτός περιοχής με τη μπάλα να φεύγει ψηλά  εκτός της εστίας του Γκαραβέλη.

Το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ 0 - 0 ανάμεσα στις δύο ομάδες, που είχαν τις καλές στιγμές τους, αλλά καμία εκ των δύο δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

To δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία αλλαγή για την Λαμία που φάνηκλε να μπαίνει δυνατά στο ματς κι ένα γρήγορο γκολ όμως από πλευράς του Παναιτωλικού ... και στη συνέχεια μία απίστευτη ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά κι ένα κερασάκι στην τούρτα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων!!!

Στο 55' άνοιξε το σκορ ο Παναιτωλικός: Ωραίος συνδυασμός από τους γηπεδούχους με τον Λιάβα να αλλάζει τη μπάλα με τον Καρέλη, ο επιθετικός της ομάδας του Αγρινίου του γύρισε ξανά τη μπάλα, ο Λιάβας έκανε το πλασέ η μπάλα βρήκε στο Σιμόν άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων 1 - 0

Στο 66' ισοφάρισε η Λαμία: Ο Σιμόν έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με τον Μεντίνα να πιάνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και να νικάει τον Ανέστη για το 1 - 1.

Στο 67' ψυχρολουσία για τον Παναιτωλικό και προβάδισμα για την Λαμία: Ολική ανατροπή στο ματς μέσα σε δύο λεπτά. Σέντρα από τα δεξιά με τον Ρούμπεν Μαρτίνεθ να πιάνει το σουτ με τη μία και να νικάει ξανά τον Ανέστη για το 1 - 2.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν με νύχια και με δόντια για να κρατήσουν τη νίκη και τους τρεις υπερπολύτικους βαθμούς, ενώ και οι αλλαγές του Αναστασίου δεν μπόρεσαν να διορθώσουν την κατάσταση....

Στο 95' τρίτο γκολ για την Λαμία: Ωραία κάθετη πάσα προς τον Ρούμπεν Μαρτίνεθ που βγήκε τετ α τετ με τον Ανέστη, τον πλάσαρε και έγραψε το 3 - 1 για τη Λαμία.

Η Λαμία του Λεωνίδα Βόκολου μέσα σε δύο λεπτά έφερε τούμπα το ματς, στο τέλος πέτυχε και τρίτο γκολ και πήρε μια σημαντική νίκη στη μάχη για την παραμονή της στη Super League.

Αντίθετα ο Παναιτωλικός απογοήτευσε και σήμερα τους οπαδούς του, που στο τέλος αποδοκίμασαν παίκτες και προπονητή κι αν συνεχίσει τις κακές εμφανίσεις είναι ικανός να φτάσει και στον υποβιβασμό!!!

Παναιτωλικός: Ανέστης, Λιάβας,Λάρσον, Μπλαντεν, Χατζηθεοδωρίδη,Μάρτενσον,Χουανπι(75' Μπουζούκης), Κολοβός(75' Μόρσεϊ) , Ντουάρτε(84' Βοϊλης),Σενγκέλια(69' Ντίας),Καρέλης(84' Πέδρο).

Λαμία: Γκαραβέλης, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιμόν, Μεντίνα(71' Τσούκαλος), Μαρτίνεθ, Βέργος(78' Στάνκο),Τζανδάρης(58' Σλίβκα), Νούνιες(71' Μπεχαράνο), Ασκόβσκι(46' Καραμάνος).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom