Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης για τη 12χρονη στον Κολωνό (φωτο)


Με σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά. Στεκόμαστε στο πλευρό της 12χρονης», πολίτες πραγματοποιούν συγκέντρωση αλληλεγγύης στην ανήλικη από τα Σεπόλια που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Τη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χθες έξω από το υπουργείο Εργασίας, οργάνωσε η Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη, μια πρωτοβουλία για την στήριξη του θύματος και της οικογένειάς της. Η πορεία ξεκίνησε στην οδό Σταδίου και κατευθύνθηκε στο Σύνταγμα και την Ερμού.

Σημειώνεται, ότι πριν από λίγες ημέρες η οικογένεια της 12χρονης κατήγγειλε πως άγνωστος μπήκε στο σπίτι της θείας της, όπου διαμένει, και την τραυμάτισε.

Τι καταγγέλλει η οικογένεια της 12χρονης

Η οικογένεια της 12χρονης έχει επανειλημμένα καταγγείλει τις επιθέσεις σε βάρος της σε μια προσπάθεια, όπως λένε, να τη «φιμώσουν» και να μην καταθέσει και πάλι για το κύκλωμα μαστροπείας υπό το «πρόσταγμα» του Ηλία Μίχου.

Όπως καταγγέλλει η οικογένεια της ανήλικης, τα περιστατικά επίθεσης και απόπειρας αρπαγής του παιδιού από αγνώστους φτάνουν στα τέσσερα.

Μετά το νέο περιστατικό που σημειώθηκε εκεί που διαμένει πλέον η 12χρονη και την παρέμβαση της αντιεισαγγελείας του Αρείου Πάγου, η ανήλικη βρίσκεται υπό αυξημένη επιτήρηση από τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. γίνονταν περιπολίες στο σπίτι της ανά τακτά διαστήματα, ωστόσο δεν υπήρχε μόνιμη φύλαξη λόγω μη υποβολής σχετικού αιτήματος.

Φωτογραφίες από τη συγκέντρωση:
          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom