Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Πάτρα: Διασωληνωμένος 11χρονος που τραυματίστηκε με το ποδήλατό του


Ώρες αγωνίας για ένα 11χρονο παιδί στην Πάτρα, που τραυματίστηκε με το ποδήλατο που οδηγούσε. Ο μικρός υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και διασωληνώθηκε…

Ο Ανδρέας Ηλιάδης και οι συνεργάτες του παρακολουθούν την πορεία της υγείας ενός 11χρονου παιδιού που διασωληνώθηκε, μετά από σοβαρό ατύχημα στην Πάτρα με ποδήλατο. Ο μικρός πολυτραυματίας υποβλήθηκε σε 6ωρη χειρουργική επέμβαση και αμέσως μετά μεταφέρθηκε στην εντατική. 

Οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες ώρες, με τους γονείς του μαθητή της Ε’ Δημοτικού να προσεύχονται για μια ευχάριστη είδηση. Από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο νοσοκομείο και περιμένουν πως σύντομα, ο γιος τους θα ανταποκριθεί και θα επανέλθει.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στην ΜΕΘ παίδων του νοσοκομείου Ρίου στην Πάτρα, 11χρονος μετά από τραυματισμό με ποδήλατο. Το αγόρι μεταφέρθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αμέσως μπήκε στο χειρουργείο, όπου εγχειρήστηκε και στην συνέχεια με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείου Ρίου, όπου και έχει διασωληνωθεί, ενώ την παρακολούθησή του έχει αναλάβει ο εντατικολόγος διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέας Ηλιάδης.

Σύμφωνα με το tempo24, για την εγχείρηση, που διήρκησε πάνω από 6 ώρες, έφθασαν και γιατροί από το νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας”. Η κατάσαση του παιδιού χαρακτηρίζεται κρίσιμη, με τις επόμενες ώρες να είναι καθοριστικές για την πορεία της υγείας του.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom