Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Νίκη σωτηρίας πήρε και ο Ιωνικός στο Αγρίνιο, 0 - 1 τον Παναιτωλικό (φωτο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε τον Ιωνικό στο Αγρίνιο για την τρίτη αγωνιστική των playouts του πρωταθλήματος της Super League και κατάφερε να χάσει και πάλι, όπως και με την Λαμία!

Ο Παναιτωλικός προέρχονταν από δύο ήττες στα playouts και λογικά θα έψαχνε τη νίκη για το γόητρο και για τους οπαδούς του, ενώ ο Ιωνικός ήθελε τη νίκη ή τουλάχιστον την ισοπαλία για να ελπίζει στην παραμονή του.

Μετά από ένα παιχνίδι παρωδία,τουλάχιστον στο πρώτο ημίωρο με αμέτρητα λάθη εκατέρωθεν ο Ιωνικός πήρε τη νίκη με 1 - 0, αφού ο Παναιτωλικός πέτυχε την τρίτη ήττα του στα τρια ματς των playouts

Το μόνο σημαντικό σημείο στο παιχνίδι μέχρι το 35' ήταν οι τραυματισκοί των Λιάβα και Φαντιγκά στο 31', οι οποίοι στην συνεχεία αντικαταστάθηκαν.

Αν και τραυματισμένος ο Φαντιγκά κατάφερε να κάνει μία σπουδαία κούρσα από τα αριστερά και να κερδίσει φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Παναιτωλικού.Το φάουλ εκτελέστηκε και στο σουτ του Μασάς εκτός περιοχής η μπάλα βρήκε στο αριστερο χέρι του Μλάντεν, ο διαιτητής δεν έδειξε την παράβαση και πήγε να τσεκάρει τη φάση στο VAR.Εκεί είδε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα στο 37' ο Σεμπά και άνοιξε το σκορ για τον Ιωνικό 0 - 1.

Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να μπει στην περιοχή του Ιωνικού και περιορίστηκε στο να αλλάζει πασούλες στο κέντρο του γηπέδου!!!

Το ημίχρονο έληξε με τον Ιωνικό να προηγείται 0 - 1.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με δύο αλλαγές για τον Παναιτωλικό και την πρώτη τελική του στο 53' μετά από εκτέλεση του πρώτου επίσης κόρνερ στον αγώνα.... Το πρώτο του κόρνερ κέρδισε και ο Ιωνικός στο 54'!!!

Σ' αυτό το δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός είχε την πρωτοβουλία και την κατοχή της μπάλας προσπαθώντας να φέρει το ματς στα ίσια, ενώ η ομάδα της Νίκαιας πάλευε με νύχια και με δόντια να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα και στο 60' μάλιστα είχε και δοκάρι με τον Ελευθεριάδη...

Η ομάδα του Αναστασίου με τις αλλαγές κατάφερε να στριμώξει τον Ιωνικό, αλλά το μόνο κέρδος του ήταν τα αλλεπάληλα κόρνερ....

Τα λεπτά κυλούσαν με τον επιθετικό μονόλογο του Παναιτωλικού να συνεχίζεται και... το γκολ να μην έρχεται....

Στο 90' δοκάρι για τον Παναιτωλικό: Ο Μλάντεν έκανε τη βαθιά μπαλιά προς τον Αποστολάκη ο οποίος γύρισε υπέροχα τη μπάλα προς τον Κολοβό που ήταν μόνος του, αυτός έκανε ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ με τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Χουτεσιώτη.

Κάπως έτσι και κάπως αλλιώς ο Ιωνικός κέρδισε τον Παναιτωλικό με 1 - 0 μέσα στο Αγρίνιο για πρώτη φορά κι ελπίζει βάσιμα στη σωτηρία του, ενώ ο Παναιτωλικός πέτυχε την τρίτη ήττα του στα playouts και με κανα δυο ακόμη βάζει υποψηφιότητα για υποβιβασμό!!!

Παναιτωλικός: Ανέστης, Λιάβας (λ.τ. 42' Αποστολάκης), Χατζηθεοδωρίδης(46' Στάιτς), Λάρσον, Μλάντεν, Ντίας(76' Ξενιτίδης), Μάρτενσοςν, Κολοβός, Μόρσεϊ(64' Πέδρο), Σενγκέλια(46' Χουάνπι), Καρέλης.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Μασάς(68' Σόουζα), Φατιγκά (λ.τ. 32' Ελευθεριάδης), Μάζης, Κάνιας, Σάκιτς, Σεμπά(90 Βουλέρι).



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom