Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Αποκαλύψεις για οικιακή βοηθό και τους συνεργούς της που "ξάφριζαν" σπίτια στη Βούλα (φωτο & βίντεο)


Αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις για την οικιακή βοηθό που είχε “ξαφρίσει” σπίτια στη Βούλα, κλέβοντας κοσμήματα και αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Η 40χρονη κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές κατ’ επάγγελμα, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, μεταξύ των αντικειμένων που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι της ήταν και ένα γνήσιο στιλέτο που χρησιμοποιούσαν τα SS των ναζί.  Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών θεωρούν πως η 40χρονη είχε έναν ή περισσότερους συνεργούς. 

Εξάλλου,  χρησιμοποιώντας ειδική πλαστελίνη αντιγραφής κλειδιών, προέβαινε στην αντιγραφή-αποτύπωση των κλειδιών των οικιών που παρείχε υπηρεσίες και στη συνέχεια τα παρέδιδε σε τουλάχιστον ένα συνεργό της, ο οποίος τα χρησιμοποιούσε για να διαρρήξει τα σπίτια χωρίς να αφήνει ίχνη παραβίασης.οικιακή βοηθός μαχαίρι

Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι η κατηγορούμενη μαζί με τον ή τους συνεργούς της έχουν κλέψει και όπλο αστυνομικού. Αυτό προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, καθώς, παρότι δεν έχει εντοπιστεί το συγκεκριμένο όπλο, δύο από τους γεμιστήρες που βρέθηκαν στο σπίτι της 40χρονης οικιακής βοηθού διαπιστώθηκε ότι ανήκουν σε αυτό, με βάση τους σειριακούς αριθμούς που διαθέτουν.

Πολύ μεγάλης αξίας είναι και ένα συλλεκτικό ξίφος που εντοπίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα, έπειτα από εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία και η φωτογραφία της 40χρονης προκειμένου να διερευνηθεί η συμμετοχή της και σε άλλες αξιόποινες πράξεις σε βάρος άλλων θυμάτων.

Το κουβάρι στην υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται έπειτα από καταγγελία ενός άνδρα στη Βούλα, από το σπίτι του οποίου άρπαξε αντικείμενα μεγάλης αξίας. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις περιπτώσεις κλοπών, με αστυνομικές πηγές να λένε στο enikos.gr, πως δεν αποκλείουν τα θύματά της να ξεπεράσουν και τα τριάντα.

οικιακή βοηθός συνελήφθη Βούλα

Δείτε βίντεο από τα κλοπιμαία:

https://www.enikos.gr/

1 σχόλιο:

Δέσποινα είπε...

δε ξέρουμε πια από που να πρωτοφυλαχτούμε. Στα ύψη η εγκληματικότητα...φοβόμαστε για την ασφάλεια μας

Read more: Go to TOP and Bottom