Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Νάξος: Δύο συλλήψεις για τον θάνατο της 36χρονης μητέρας στην πισίνα


Φως στα αίτια του θανάτου της 36χρονης μητέρας, που πέθανε μπροστά στα μάτια του παιδιού της σε πισίνα στη Νάξο, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου, ενώ έχουν συλληφθεί δύο άτομα, ο υπεύθυνος του καταστήματος, εντός του οποίου υπήρχε η πισίνα, και ο υπεύθυνος του συγκροτήματος κατοικιών, όπου συνέβη το τραγικό συμβάν.Πρόκειται για τυπική διαδικασία όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Η τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν η γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή μέσα από την πισίνα. Το δυστύχημα συνέβη σε παραλιακή επιχείρηση στην περιοχή της Πλάκας.

Η 36χρονη γυναίκα είναι μόνιμη κάτοικος του νησιού. Στο σημείο έφτασαν διασώστες του ΕΚΑΒ, ωστόσο όπως αποδείχτηκε ήταν ήδη αργά και η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή. Δύο γιατροί που βρίσκονταν στην πισίνα έσπευσαν να βοηθήσουν.

Η σορός της αναμένεται να μεταφερθεί άμεσα στην Αθήνα για νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Το γεγονός ότι τα νερά της πισίνας ήταν ρηχά κάνει τις Αρχές να ερευνούν το ιατρικό ιστορικό της γυναίκας για να εξετάσουν εάν ο θάνατος μπορεί να προήλθε από κάποιο πρόβλημα υγείας. Ακόμα, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί και η εκδοχή του πνιγμού.

Οι αστυνομικοί παρέλαβαν το παιδάκι της 36χρονης και αυτή την ώρα βρίσκεται στην αγκαλιά συγγενικών του προσώπων.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom