Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Πάρος - καταγγελία: Επιχειρηματίας ζήτησε πίσω το επίδομα αδείας από εργαζόμενη (βίντεο)


Η επιχειρηματίας θέλησε να πάρει πίσω το επίδομα αδείας, αλλά στο τέλος αναγκάστηκε σε αναδίπλωση. Η Πάρος συζητάει τα όσα έγιναν, μετά την καταγγελία…

Η Πάρος έχει τις τελευταίες μέρες ακόμα ένα θέμα συζήτησης, που προέκυψε από την καταγγελία εργαζόμενης για το επίδομα αδείας που είχε πάρει. Όπως υποστηρίζει, η εργοδότρια της ζήτησε να πάνε μαζί στην τράπεζα και να της δώσει πίσω τα χρήματα που της είχε καταθέσει. 

Στο τέλος πάντως αυτό δεν έγινε, επειδή η υπάλληλος απευθύνθηκε εκεί που έπρεπε και η επιχειρηματίας έκανε πίσω.

Τουλάχιστον εξωφρενικά είναι τα όσα καταγγέλλει γυναίκα, αναφορικά με το αίτημα της εργοδότριάς της, να της επιστρέψει το επίδομα αδείας. Όπως είπε, η συνεργασία της με την συγκεκριμένη επιχείρηση στην Πάρο ολοκληρώθηκε, καθώς είχε ενημερώσει πως θα έφευγε και έτσι έπρεπε να της καταβληθεί και το επίδομα αδείας.

Όμως εκεί, όπως υποστηρίζει, την περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη. Η εργοδότρια την ενημέρωσε πως θα πάνε μαζί στην τράπεζα, θα κάνει την κατάθεση των χρημάτων και μόλις βγει έξω, θα σηκώσει τα 900 αυτά ευρώ και θα της τα επιστρέψει.

Η εργαζόμενη επικοινώνησε με τον κ. Χότζογλου που είναι Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Τουρισμού, ο οποίος προσπάθησε να την καθησυχάσει και να την συμβουλεύσει για το τί πρέπει να κάνει. 

Όπως ανέφερε η ίδια η γυναίκα μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Χότζογλου της είπε να πάει κανονικά στο ραντεβού, να αφήσει την επιχειρηματία να κάνει την κατάθεση και μόλις βγει από την τράπεζα να της δώσει το τηλέφωνο που θα ήταν αυτός στην άλλη γραμμή.

Έτσι και έγινε… Η κατάθεση έγινε και μόλις η επιχειρηματίας πήγε στην υπάλληλό της για να επισκεφτούν το ATM και να σηκώσουν τα χρήματα, της έδωσε το τηλέφωνο που ήταν ο κ.Χότζογλου.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, την ενημέρωσε για την ιδιότητά του αλλά και για τις συνέπειες που έχει η τακτική της αυτή, με αποτέλεσμα η ανάληψη να μην γίνει ποτέ και η εργαζόμενη να κρατήσει το επίδομα άδειας που δικαιούται.

Το εξωφρενικό είναι πως ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Τουρισμού αποκάλυψε πως η συγκεκριμένη επιχειρηματίας του είπε πως το μαγαζί το έχει 13 χρόνια και ποτέ δεν έχει δώσει επιδόματα και δώρα.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom