Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Θρίλερ στα Κουφονήσια: Ίχνη και δεύτερου πτώματος στις σακούλες


Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με το πτώμα που βρήκε μέσα σε σακούλα, στα Κουφονήσια ένας τουρίστας που ήταν εν πλω…

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr έχουν βρεθεί υπολείμματα και δεύτερου πτώματος στις σακούλες!

Συγκεκριμένα, το πτώμα ενήλικα, απροσδιόριστου φύλου και ηλικίας βρέθηκε μαζί με δεύτερο πτώμα στις σακούλες, το οποίο ωστόσο μπορεί να είναι και ζώο.

Την υπόθεση ερευνούν οι αρχές…

Πληροφορίες του naxostimes αναφέρουν ότι οι σοροί είναι σε προχωρημένη σήψη και εικάζεται ότι ο θάνατος επήλθε τουλάχιστον πριν ένα χρόνο.

Τις σορούς εντόπισε μέσα σε λευκές σακούλες ο Ιταλός καπετάνιος θαλαμηγού, στην παραλία Φυκιό στο Κάτω Κουφονήσι. Οι σοροί θα μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, προκειμένου να γίνει νεκροψία – νεκροτομή…

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες από ιδιώτη, η Λιμενική Αρχή Νάξου για την ύπαρξη δύο σορών σε προχωρημένη σήψη, να επιπλέουν στη θάλασσα, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας «Φυκιό» Κάτω Κουφονησίου.

Στο σημείο έσπευσε ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, όπου με τη συνδρομή τοπικών λαντζών μετέφεραν τις σορούς στην ακτή και στη συνέχεια παρελήφθησαν και μεταφέρθηκαν από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Νάξου. Από τα ευρήματα διαπιστώθηκε ότι η μία σορός ανήκει σε ενήλικα άνθρωπο ενώ η δεύτερη μικρότερη σε μέγεθος, παραμένει αδιευκρίνιστου είδους.

Από το Λιμεναρχείο Νάξου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Νεκροτομείο Πειραιά.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom