Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Ρέθυμνο: Γυναίκα σκοτώθηκε στο σπίτι της - Καταπλακώθηκε από μπάζα (φωτο)


Σοκ στο Ρέθυμνο για το δυστύχημα μέσα σε σπίτι. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στο κενό όταν υποχώρησε το πάτωμα της κουζίνας. Καταπλακώθηκε από τα μπάζα και πέθανε ακαριαία…

Δεν χωράει ανθρώπου νους, αυτό που συνέβη μέσα σε σπίτι στο Ρέθυμνο, με μια γυναίκα να χάνει ακαριαία τη ζωή της, σε δυστύχημα. Η κακή συντήρηση και πιθανότατα τα κατασκευαστικά λάθη, την οδήγησαν στον θάνατο. 

Ξαφνικά το πάτωμα της κουζίνας όπου βρισκόταν κατέρρευσε και η 77χρονη βρέθηκε στο κενό. Ο θάνατός της, ήταν αναπόφευκτος. Οι διασώστες που έφτασαν αργότερα στο σπίτι, δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Ρέθυμνο, από την τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, σε χωριό του Δήμου Αγίου Βασιλείου. Μια 77χρονη βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού της. Ξαφνικά κατέρρευσε το δάπεδο, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί κάτω από τα συντρίμμια.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στις Αρχές και στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Δήμου, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλώβισαν την 77χρονη γυναίκα, η οποία όταν παρελήφθη από το ασθενοφόρο δεν είχε τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια 77χρονη ήρθε από την Αθήνα στο χωριό του Ρεθύμνου προκειμένου να μείνει στον τόπο καταγωγής της για περίπου 20 ημέρες. Ωστόσο, καθότι το σπίτι φέρεται να ήταν παλιό και δίχως να έχει συντηρηθεί, σημειώθηκε  το τραγικό δυστύχημα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η γυναίκα εισήλθε στο σπίτι της, το δάπεδο κατέρρευσε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο υπόγειο του σπιτιού και στην συνέχεια το δάπεδο να την καταπλακώσει.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ωστόσο ήταν ήδη αργά καθώς είχε αφήσει την τελευταία της πνοή. 

Δείτε τις εικόνες του creta24.gr

   

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom