Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Ξεκίνησαν οι υποβολές συμμετοχών για το 3ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου (φωτο)


Συνεχίζει για 3η χρονιά το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου: Οι Μονόλογοι της Λήδας.Το πρώτο Φεστιβάλ με Κινηματογραφικούς Μονόλογους στην Ευρώπη!

Κατά την 2η έκδοση του φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο, διεθνείς συμμετοχές έφεραν το Αγρίνιο στο προσκήνιο των κινηματογραφικών γεγονότων.

Συνολικά, κατά τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ, 800 θεατές παρακολούθησαν τις ταινίες από κοντά, τις 20,000 έφτασαν οι προβολές στο κανάλι youtube του φεστιβάλ και τις 6,400 οι μοναδικές επισκέψεις της ιστοσελίδας του, ενώ 2,400 άτομα συμμετείχαν στην ψηφοφορία των βραβείων κοινού.

Η 3η έκδοση του φεστιβάλ αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2023 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις μικρού μήκους ταινίες τους και κινηματογραφικούς μονολόγους (διάρκειας από 1 έως 15 λεπτών) στο παρακάτω λινκ: https://filmfreeway.com/AgrinioInternationalFilmFestival

Βασικός χορηγός και του επόμενου φεστιβάλ θα είναι η εταιρεία κουφωμάτων αλουμινίου &PVC: AluxalKarachalios.

Ο σκηνοθέτης και δημιουργός  του φεστιβάλ Λουριδάς Γιώργος αναλαμβάνει φέτος ιδιωτικά τις δημιουργίες προσωπικών μονολόγων προς πάσα ενδιαφερόμενο.

Περισσότερες πληροφορίες: 6942838569, giorgosslouri@gmail.com

Δείτε φωτο από το 2ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom