Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Κακοκαιρία: Κατολισθήσεις στο λιμάνι της Σαντορίνης και διακοπές ρεύματος


Το σκηνικό του καιρού έχει αλλάξει τις τελευταίες ημέρες, με την κακοκαιρία να έχει προκαλέσει προβλήματα σε αρκετές περιοχές της χώρας. Στη Σαντορίνη σημειώνονται κατολισθήσεις στο λιμάνι του νησιού, ενώ οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής βρίσκονται σε επιφυλακή.

Η ραγδαία επιδείνωση του καιρού, που έχει δημιουργήσει προβλήματα σε αρκετές περιοχές της χώρας, αφήνει το «αποτύπωμά» της και στο νησί της Σαντορίνης. Τα ισχυρά φαινόμενα έχουν προκαλέσει κατολισθήσεις στο λιμάνι του νησιού και διακοπές ρεύματος.

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σαντορίνη λόγω της κακοκαιρίας μίλησε το πρωί της Τετάρτης (24.08.2022) στο Πρώτο Πρόγραμμα ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής. «Σημειώνονται κατολισθήσεις στο λιμάνι. Τα φαινόμενα είναι έντονα αυτή την ώρα στο νησί» δήλωσε – μεταξύ άλλων – ο Ιωάννης Αρτοποιός.

Στο νησί, όπως είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, γίνονται και διακοπές ρεύματος, τονίζοντας ότι «χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή». «Ήδη έχουν κινητοποιηθεί δυνάμεις στο νησί για να επιχειρήσουν όπου χρειάζεται» δήλωσε επίσης ο Ιωάννης Αρτοποιός.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom