Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Λαμία: Αγωνία για 4χρονο παιδί που έπεσε από σκάλα (βίντεο)


Ώρες αγωνίας για ένα 4χρονο παιδί από την Μακρακώμη Φθιώτιδας το οποίο έπεσε από σκάλα και έχασε τις αισθήσεις του. Άμεσα στήθηκε γέφυρα ζωής για την μεταφορά του στο νοσοκομείο Λαμίας.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης 23 Αυγούστου όταν οι αστυνομικοί στη Λαμία δέχτηκαν μία εξαιρετικά επείγουσα κλήση. 

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, από το Κέντρο Υγείας Μακρακώμης και το Κέντρο του ΕΚΑΒ ζητήθηκε η συνδρομή περιπολικού για τη διακομιδή ενός 4χρονου παιδιού που έπεσε από τις σκάλες στο σπίτι του σε χωριό του Δήμου Μακρακώμης, χάνοντας τις αισθήσεις του.

Στο Κέντρο Υγείας, του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ανέκτησε τις αισθήσεις του ωστόσο κρίθηκε απολύτως απαραίτητη η γρήγορη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας για πλήρη έλεγχο της κατάστασής του.

Για την έγκαιρη και ασφαλή διακομιδή του, ζητήθηκε η συνδρομή της αστυνομίας που συνόδευσε το ασθενοφόρο μέχρι την πύλη του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου έφθασε σχεδόν μέσα σε μισή ώρα γύρω στις 14:30.

Περιπολικά πρώτα του ΑΤ Σπερχειάδας και στη συνέχεια της Άμεσης Δράσης Λαμίας άνοιξαν το δρόμο στο ασθενοφόρο που έκανε χρήση σειρήνων, κατά μήκος της εθνικής οδού Λαμίας – Καρπενησίου. Στον Περιφερειακό, ανέλαβαν και οι μοτοσικλετιστές της ΔΙ.ΑΣ., με μία μηχανή να συνοδεύει και μία δεύτερη να κρατά ανοιχτή την έξοδο πριν από το Νοσοκομείο Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: