Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Μεσολόγγι: Αναισθησιολόγος αρνήθηκε να ναρκώσει έγκυο


Σε μεγάλη περιπέτεια αλλά και σε κίνδυνο, βρίσκεται αυτή την στιγμή μια έγκυος γυναίκα, που την Δευτέρα ήταν έτοιμη να γεννήσει στην μαιευτική κλινική στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Η γυναίκα μπήκε στο νοσοκομείο την Κυριακή και την Δευτέρα ξεκίνησε η διαδικασία για την καισαρική! Ενώ έγιναν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι για τα παιδί και την μητέρα, ενώ ξεκίνησαν και την διαδικασία για το κλύσμα, όλα ξαφνικά διεκόπησαν, όταν έφτασε η αναισθησιολόγος.

Όπως καταγγέλλει ο σύζυγός της στο npress.gr, η γυναίκα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού δεν μπορεί να γεννήσει. Αιτία, όπως μας λέει, είναι η άρνηση της αναισθησιολόγου να ναρκώσει την γυναίκα. 

«Τι ήρθατε να κάνετε εδώ; Εμείς είμαστε μικρή μονάδα. Δεν μπορώ να σας αναλάβω. Δεν νιώθω έτοιμη ψυχολογικά να σας αναλάβω. Ελάτε μετά τις 28 που θα επιστρέψει ο διευθυντής από τις διακοπές να σας αναλάβει.» τους είπε, αφήνοντάς τους..κάγκελο!

Ο λόγος που η αναισθησιολόγος αρνήθηκε να προχωρήσει την διαδικασία, είναι ότι η γυναίκα έχει παραπανίσια κιλά. Όμως, μας λέει ο σύζυγος, στο 1ο της παιδί, είχε 30 επιπλέον κιλά, έκπληκτος που δεν προχώρησε η γέννα.

Έτσι λοιπόν, η έγκυος γυναίκα, εκδιώχθηκε από το νοσοκομείο μετά από τα παραπάνω και πλέον βρίσκεται στην Ναύπακτο, σε άσχημη κατάσταση και δεν ξέρει τι να κάνει!

Αναμένουμε την αντίδραση των αρμοδίων…

https://www.npress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: