Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Θάσος: Προφυλακιστέος ο 65χρονος για τη φωτιά - Τι απάντησε ειρωνικά σε δημοσιογράφους (βίντεο)


Η απολογία του κατηγορούμενου κράτησε 4 ώρες. Αρνήθηκε ότι έβαλε τη φωτιά στη Θάσο, αλλά ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να προφυλακιστεί…

Προφυλακιστέος κρίθηκε για τη φωτιά της Θάσου με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 65χρονος, στον οποίο είχαν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για εμπρησμό από πρόθεση.

Κατά την είσοδό του στο Δικαστικό Μέγαρο δήλωσε ειρωνικά στους δημοσιογράφους πως “έβαλε την φωτιά για να γελάει.” Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η απολογία του στον ανακριτή κράτησε πάνω από 4 ώρες. Εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες και πλέον θα οδηγηθεί στις φυλακές Κομοτηνής.

Λίγο πριν τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής προσήλθε στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας και σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων απάντησε. «Την έβαλα για να γελάω, φύγε από εδώ, θα ομολογήσω αυτόν που σκότωσα ή μάλλον θα σκοτώσω.»

Σημειώνεται ότι ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καβάλας άσκησε στον κατηγορούμενο ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και του απήγγειλε την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση.

https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/thasos-profylakisteos-gia-ti-fotia-liges-ores-meta-to-sxolio-pou-ekane-eironika-se-dimosiografous/3583120/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom