Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Πρεμιέρα για δακτύλιο: Αργές ταχύτητες και καθυστερήσεις (βίντεo)


Με χαμηλές ταχύτητες πραγματοποιείται η κυκλοφορία σε αρκετούς δρόμους της Αττικής, με τον δακτύλιο στο κέντρο της Αθήνα να κάνει πρεμιέρα επίσης σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι ελεύθερα θα μπορούν να κινούνται όλα τα αυτοκίνητα με το σύστημα των μονών- ζυγών, τα ΤΑΧΙ και οι εξαιρέσεις οχημάτων.

Οι υπόλοιποι οδηγοί θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με τα όρια του Δακτυλίου καθώς η παράβαση θα τιμωρείται με πρόστιμο 100 ευρώ.

Οι ημέρες και ώρες ισχύος του Δακτυλίου είναι οι εξής:

Δευτέρα έως Πέμπτη, ώρες 07:00 έως 20:00 
Παρασκευή, ώρες 07:00 έως 15:00 

Τα Σάββατα, τις Κυριακές, τις επίσημες αργίες, καθώς και τις ημέρες που πραγματοποιείται απεργία των εργαζομένων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα μέτρα δεν ισχύουν.

Τα όρια του δακτυλίου - Οχήματα που κυκλοφορούν

Τα όρια του Μικρού Δακτυλίου ορίζονται από τις παρακάτω οδούς και λεωφόρους:

Λ. Αλεξάνδρας – Ζαχάρωφ – Λ. Μεσογείων – Φειδιππίδου – Μιχαλακοπούλου – Σπ. Μερκούρη – Βρυάξιδος – Υμηττού – Ηλ. Ηλιού – Αμβρ. Φραντζή – Λ. Ανδρ. Συγγρού – Χαμοστέρνας – Πειραιώς – Ιερά Οδός – Λ. Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως – Πλ. Καραϊσκάκη – Καρόλου – Μάρνη – 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Λ. Αλεξάνδρας.

Στις οριακές λεωφόρους και οδούς του Μικρού Δακτυλίου τα μέτρα περιορισμού δεν ισχύουν.

Προβλήματα θα συναντήσουν οι οδηγοί στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Δείτε αναλυτικά την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας από τον Σύμβουλο Οδικής Ασφάλειας Περιφέρειας Αττικής, Κίμων Λογοθέτη.

https://www.ertnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom