Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Με χημικά και αύρες η κυβέρνηση «απαντά» στους εκπαιδευτικούς (φωτο & βίντεο)


Συνεχίζει το κρεσέντο αυταρχισμού προς τους εκπαιδευτικούς η κυβέρνηση, καθώς δυνάμεις των ΜΑΤ, αφού πρώτα απαγόρευσαν στη συγκέντρωση να προσεγγίσει τη Βουλή, στη συνέχεια επιτέθηκαν κατά των εκπαιδευτικών με χημικά και αύρες.


Αυτή τη στιγμή τα μπλοκ των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και των ΕΛΜΕ, βρίσκονται μπροστά από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», παραμένοντας στο σημείο, απαιτώντας να τους επιτραπεί να προσεγγίσουν τη Βουλή.

Διαδήλωση και πορεία πραγματοποιούν οι εκπαιδευτικοί στο Σύνταγμα κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου και της σχολικής μονάδας.

Το κλίμα είναι τεταμένο καθώς οι αστυνομικοί προσπάθησαν να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να βγουν στην λεωφόρο Αμαλίας και να κλείσουν τον δρόμο και έγινε ρίψη χημικών και δακρυγόνων ενώ χρησιμοποιήθηκε η αύρα.

Ξέσπασαν επεισόδια ανάμεσα στους διαδηλωτές και την αστυνομία ενώ το κέντρο της Αθήνας παρουσιάζει κυκλοφοριακό κομφούζιο με την Πανεπιστημίου να είναι κλειστή και τη Σταδίου να αντιμετωπίζει κυκλοφοριακά προβλήματα.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom