Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Ο "Μπάλλος" χτύπησε το Αγρίνιο: Πλημμύρισαν σπίτια, και περιουσίες στο Καινούργιο (φωτο & βίντεο)

Οργή για πρόσφατο έργο αποστράγγισης υδάτων που πλημμύρισε

Ο εφιάλτης του 2017 επέστρεψε στο Καινούργιο Αγρινίου καθώς έσπασαν το Λιγόρεμα και ο Περιβολάρης από την κακοκαιρία Μπάλλος που χτύπησε την περιοχή του Αγρινίου.

Εφιαλτική ήταν οι νύχτα για τους κατοίκους του Καινουργίου που διαμένουν κοντά στο Λιγόρεμα και στον Περιβολάρη .Από την έντονη βροχόπτωση της νύχτας δεν άντεξαν και πλημμύρισαν με αποτέλεσμα το νερό να εισέλθει σε σπίτια,υπόγεια,αποθήκες ,χωράφια και αυτοκίνητα.




Το Λιγόρεμα "έσπασε" στο γνωστό σημείο στην ε.ο Αγρινίου Θέρμου όπου και το 2017 είχαμε τις ίδιες δυσάρεστες καταστάσεις.Μάλιστα χρειάστηκε η συνδρομή του Ε.Π.Σ Παραβόλας και της Π.Υ Αγρινίου για να απομακρυνθεί οικογένεια με ασφάλεια από την οικία τους που πλημμύρισε.

Σύμφωνα με τον Πυροσβέστη του Ε.Π.Σ Παραβόλας και μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Καινουργίου Χρήστο Τσόλκα η οικογένεια μεταφέρθηκε με ασφάλεια σε άλλο χώρο.






Συγκλονιστική διάσωση οικογένειας από την Πυροσβεστική (βίντεο)

Επιχείρηση διάσωσης και μεταφοράς οικογένειας με τρία παιδιά στήθηκε από τον ΕΠΣ Παραβόλας και την Π.Υ Αγρινίου τα ξημερώματα για την απομάκρυνση τους από την οικία τους η οποία πλημμύρισε.

Ακούστε την συγκλονιστική περιγραφή της μητέρας

Καινούργιο-Οργή για πρόσφατο έργο αποστράγγισης υδάτων που πλημμύρισε

Το έργο είχε ολοκληρωθεί πριν λίγες ημέρες αλλά δεν άντεξε και πλημμύρισε πάλι η οικία νότια της Χαραυγής στο περιφερειακό.

Στο ίδιο έργο θεατές λένε απογοητευμένοι οι ένοικοι της οικίας στην οποία προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές με την πρώτη δυνατή νεροποντή. 

Δείτε φωτο από το εσωτερικό του σπιτιού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom