Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Ηράκλειο - Παραλία Γουβών: Νεκρός ο παππούς που πήγε να σώσει τα δύο εγγόνια του (βίντεο)


Συναγερμός σήμανε σήμερα στο ΕΚΑΒ και στο Λιμενικό, για τη διάσωση δύο ανήλικων παιδιών και ενός ενήλικα, στην παραλία των Γουβών Ηρακλείου, όπου στήθηκε επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος για την διάσωσή τους.

Νεκρός ανασύρθηκε ο παππούς, ο οποίος στην προσπάθειά του να διασώσει τα δύο εγγόνια, όταν συνειδητοποίησε ότι κινδυνεύουν, έχασε τις αισθήσεις του.

Τα δύο παιδιά, ηλικίας 7 και 8 ετών ανασύρθηκαν άμεσα και παραλήφθηκαν από διασώστες του ΕΚΑΒ για να μεταφερθούν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται προληπτικά.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζέλειου νοσοκομείου, Κώστα Τερζάκη: « Στο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί η σορός του παππού ετών 67 , ενώ τα δύο παιδιά ηλικίας 7 και 8 ετών νοσηλεύονται προληπτικά στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου».

Επίσης ανέφερε πως «Τα παιδιά φέρουν κάποιες εκδορές πιθανόν από κάποιο χτύπημα στα βράχια , έχουν υποβληθεί σε εξετάσεις και θα παραμείνουν στο νοσοκομείο για 24 ώρες» .

Σημειώνεται πως τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο χωρίς συνοδό.

Από την πρώτη στιγμή, δυνάμεις του Λιμενικού και του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο για τη διάσωση των δύο ανήλικων παιδιών και του παππού τους, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι τουρίστες και διαμένουν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς των παιδιών βρίσκονται στη Γαλλία και έχουν ειδοποιηθεί για την τραγική εξέλιξη.

https://www.neakriti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom