Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Συντριβή του Παναιτωλικού με 5 - 1 από τον Αρη - 4 πέναλτι στο ματς (φωτο & βίντεο)


Ο Αρης υποδέχτηκε το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Παναιτωλικό στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Super League,τον οποίο και συνέτριψε με το βαρύ σκορ του 5 - 1.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης που στα προηγούμενα 6 παιχνίδια της είχε βάλει μόλις 5 γκολ ξέσπασε σήμερα στον ανήμπορο να αντιδράσει, παρά το καλό του ξεκίνημα μέχρι να δεχθεί το πρώτο γκολ, Παναιτωλικό.


Ο χορός των γκολ:
Στο 17' ο  Άρης κέρδισε πέναλτι, έπειτα από τάκλιν του Λούι πάνω στον Μπερτόγλιο.  Ο διαιτητής μίλησε με το VAR, που επικύρωσε την απόφασή του.Το εκτέλεσε στο 18' ο Καμαρά,ο οποίος  έστειλε τον Μελίσσα από την άλλη πλευρά και πέτυχε το 1 - 0.

Στο 35' δεύτερο γκολ για τον Αρη: Ο Μπερτόγλιο κέρδισε την μπάλα, η οποία έφτασε στον Καμαρά, εκείνος έπαιξε γρήγορα με τον Αργεντινό που πάτησε στα δεξιά της περιοχής και με ένα ωραίο πλασέ έκανε το 2 - 0.

Στο 37' τρίτο γκολ ο Αρης: Ο Καμαρά από τα αριστερά, είδε την κίνηση του Σούντγκρεν, ο οποίος είχε προωθηθεί από τα δεξιά, έκανε το κοντρόλ και με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0.

Στο 43' δεύτερο πέναλτι ο Παναιτωλικός, τέταρτο γκολ ο Αρης: Ο Φακούντο Μπερτόγλιο έκλεψε την μπάλα από τον Μπελεβώνη στην περιοχή και εκείνος τον ανέτρεψε με τα χέρια .Το εκτέλεσε στο 44' ο Μπρούνο Γκάμα,που νίκησε τον Μελίσσα και έγραψε το 4 - 0!

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον Αρη να προηγείται εύκολα με 4 - 0

Με μία αλλαγή για τον Παναιτωλικό κι ένα ακόμα γκολ για τον Αρη ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.

Στο 52' το πέμπτο γκολ του Αρη: Μετά από κόρνερ ο Φαμπιάνο πήρε την πρώτη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Εντιαγέ σε κενή εστία με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 5-0.

Στο 67' το γκολ της τιμής για τον Παναιτωλικό: Ο διαιτητής τσέκαρε στο VAR περίπτωση χεριού του Τζέγγο στην εκτέλεση φάουλ στο 66' από τα δεξιά και έδειξε την άσπρη βούλα.Το πέναλτι εκτέλεσε ο Βέργος και μείωσε σε 5 - 1.

Στο 79' τέταρτο πέναλτι στο ματς, τρίτο για τον Αρη: Ο Φαμπιάνο, έπειτα από δοκάρι, πήρε την κατοχή της μπάλας, πλάσαρε, με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι για χέρι του Κορνέλιους, αφού πρώτα  συνομίλησε με το VAR.Ο Ιτούρμπε ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, όμως ο Μελίσσας απέκρουσε.

Λήξη του αγώνα με τον Αρη κερδίζει εύκολα τον Παναιτωλικό με 5 - 1,έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο μετά το πρώτο γκολ που πέτυχε !!!

Δεύτερο παιχνίδι τραγωδία για τον Παναιτωλικό μετά από αυτό με τον ΟΦΗ και η ομάδα φαίνεται πλέον να βαδίζει στα χνάρια των δύο σεζόν που προηγήθηκαν.Και στα δύο ματς έλειπε ο Ντίας,αλλά δεν νομίζουμε ότι αυτός είναι ο λόγος της καθίζησης για την ομάδα του Αναστασίου...

Από σήμερα ο Παναιτωλικός έχει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 15 γκολ σε βάρος του σε 7 αγώνες....Τα ίδια γκολ έχει δεχθεί και η ομάδα του Βόλου,η οποία όμως έχει 13 βαθμούς και την καλύτερη επίθεση με 16 γκολ στο ενεργητικό της...

Πριν την έναρξη του αγώνα οι δύο ομάδες κράτησαν ενός λεπτού σιγή και άφησαν λίγα λουλούδια στη μνήμη του Νίκου Τσουμάνη!

Άρης (Ακης Μάτζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Τζέγκο, Εντιαγέ(59' Σάσα), Μπερτόγλιο(59' Ιτούρμπε), Γκάμα(60' Μανσίνι), Ματέο Γκαρσία(82' Ματίγια), Καμαρά(82' Μάνος).

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Μελισσάς, Αντούνες, Βαρόνε(22' λ.τ. Μπελεβώνης Χρ.), Λούι(46' Αποστολάκης), Κορνέλιους, Φλόρες, Μόρσεϊ, Τσιγγάρας, Μάλης(89' Μπακαδήμας), Ντουάρτε, Βέργος(70' Καρέλης).











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom