Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Άγιος Παντελεήμονας: «Βλέπουν» ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από η δολοφονία 38χρονου


Τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε 38χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, το βράδυ της Κυριακής (03.10.2021) στον Άγιο Παντελεήμονα αναζητά η αστυνομία.

Όλα δείχνουν πως η δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Αυτό είναι το πρώτο συμπέρασμα της αστυνομίας για την εκτέλεση του 38χρονου σε καφετέρια της Λιοσίων.

Το θύμα της δολοφονικής επίθεσης δέχτηκε σφαίρες στο κεφάλι και την κοιλιά. Ασθενοφόρο που τον παρέλαβε (εν μέσω έντασης) τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του.

Το θύμα ήταν 38 ετών. Δέχτηκε τέσσερις πυροβολισμούς στο κεφάλι και στην κοιλιά με 9αρι πιστόλι ενώ βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο καφετέριας, στην οδό Λιοσίων. Οι δράστες επέβαιναν σε ένα λευκό Toyota Yaris.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινού μαγαζιού και παλιός γνώριμος της ΕΛΑΣ.

Από τον τόπο του εγκλήματος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, περισυνελλέγησαν κάλυκες και οπτικό υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος τα οποία εξετάζονται από τις αρχές ενώ λαμβάνονται και καταθέσεις καθώς την ώρα της δολοφονίας υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι στο σημείο.

https://www.newsit.gr/ellada/agios-panteleimonas-vlepoun-ksekatharisma-logariasmon-piso-apo-i-dolofonia-38xronou/3377452/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom