Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Πρώτη νίκη του ΟΦΗ 2 - 1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (τρίτη ήττα στην έδρα του!)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε το απόγευμα στο Αγρίνιο τον ΟΦΗ στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.Μετά από ένα σχετικά καλό παιχνίδι μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με 2 - 1.

Πιο δυνατά μπήκε ο ΟΦΗ στο ματς, όμως ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που προηγήθηκε, με την κρητική ομάδα να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να παίρνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα!

Στο 7' ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ: Εξαιρετική μεταβίβαση του Λούι από τα δεξιά, βρήκε τον Καρέλη στην καρδιά της περιοχής του ΟΦΗ και εκείνος με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Μετά το γρήγορο γκολ ο Παναιτωλικός χαλάρωσε και ο ΟΦΗ βγήκε για τα καλά μπροστά πιέζοντας για την ισοφάριση, η οποία δεν άργησε να έρθει...

Στο 17' η ισοφάριση από τον ΟΦΗ με αυτογκόλ:Εξαιρετική ενέργεια του Λάμπρου, ο οποίος από τα δεξιά πέρασε τον Λούι και τον Βργκότς, έκανε το γύρισμα στην μικρή περιοχή, ο Μαλής έβαλε το πόδι του και έστειλε την μπάλα κατά λάθος στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες έψαχναν ένα δεύτερο γκολ,όμως πρόσεχαν περισσότερο την άμυνά τους με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας και να κερδίζουν πέντε κόρνερ...

Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1 - 1

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και στον ίδιο ρυθμό του πρώτου, με τον ΟΦΗ να κάνει την πλήρη ανατροπή στο δεκαπεντάλεπτο.

Ηταν το 59' όταν ένα πολύ καλό σουτ του Φαν Ντούινεν από το ύψος της μεγάλης περιοχής βρήκε στο χέρι του Καρέλη και μετά την παρέμβαση του VAR καταλογίστηκε πέναλτι.

Στο 60' η ανατροπή από τον ΟΦΗ: Ο Νέιρα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και 1 - 2!!!

Ψυχρολουσία στο Αγρίνιο .... και αμέσως δύο αλλαγές από τον Αναστασίου σε μια προσπάθεια να γυρίσει το παιχνίδι....

Σ' αυτή την κίνηση αντέδρασε ο Νόμπλιας με επίσης δύο αλλαγές με στόχο να κρατήσει μακριά τον Παναιτωλικό από την περιοχή του ΟΦΗ και να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ακόμα τρεις μαζεμένες αλλαγές ο Αναστασίου (βάζοντας στη μάχη αμυντικούς!!!) χωρίς όμως να φαίνεται φως στον ορίζοντα.

Πελαγωμένος ο Παναιτωλικός λίγο έλειψε στο 80' να δεχτεί και τρίτο γκολ:  Ο Ντουρμισάι σούταρε από πλάγια, ο Μελίσσας νόμιζε πως η μπάλα έφευγε άουτ, όμως εκείνη χτύπησε στο κάθετο δοκάρι. Στη συνέχειά έγινε σουτ από καλή θέση με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 87' νέα ευκαιρία του ΟΦΗ, με τον Ντουρμισάι να μοιράζει στον Νέιρα, ο οποίος έκανε το σουτ, με τον Μελίσσα να αποκρούει σε κόρνερ.

Μόλις στο 93' ο Παναιτωλικός, που προσπαθούσε  να φτάσει στην ισοφάριση, κατέγραψε μία τελική με σουτ του Φλόρες, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν απείλησε τον Βάτερμαν.

Τέλος του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ  να πετυχαίνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και τον Παναιτωλικό την τρίτη του ήττα στο Αγρίνιο!!!!

Παναιτωλικός(Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Λούι(79' Κορνέλιους), Μαλής, Βργκοτς, Αντούνες(79' Αποστολάκης),Τσιγγάρας(63' Φλόρες), Βαρόνε, Μόρσεϊ(63' Ζεστέντ), Ντουάρτε, Καρέλης(79' Μπελεβώνης), Βέργος.

ΟΦΗ (Νίκος Νόμπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης(λ.τ. 76' Σελίμοβιτς), Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Γκαγιέχος, Νέιρα, Λάμπρου(69' Ντουρμισάι), Τοράλ(57' λ.τ. Καστάνιος), Φαν Ντούινεν(69' Γιαννούλης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom