Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Πρόγραμμα 13ου Ημιμαραθώνιου "Μιχάλης Κούσης" στο Αγρίνιο: Αύριο η "Γιορτή του Αθλητή", την Κυριακή ο αγώνας

Αφιέρωμα στον μεγαλύτερο Ελληνα Μαραθωνοδρόμο

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου διεξάξεται στο Αγρίνιο ο 13ος Ημιμαραθώνιος "Μιχάλης Κούσης" στη μνήμη του αείμνηστου Αγρινιώτη Μαραθωνοδρόμου, ενώ αύριο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η "Γιορτή του Αθλητή".

Νωρίτερα σήμερα ο Δήμος Αγρινίου ανακοίνωσε το πρόγραμμα:

Το Σάββατο 09 Οκτωβρίου στις 18.00 μ.μ. στις αποθήκες Παπαστράτου θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή του Αθλητή στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 13ου Ημιμαραθώνιου «Μιχάλης Κούσης».

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στις 09.30 π.μ. θα δοθεί η εκκίνηση του Ημιμαραθώνιου δρόμου στη Δογρή. Οι αθλητές θα ακολουθήσουν διαδρομή 21,1 χλμ από τη Βαριά - Παντάνασσα - Παραβόλα - Τραγάνα - Καινούργιο - Παναιτώλιο - Εθν. Οδό Αγρινίου Μεσολογγίου - Χαριλάου Τρικούπη και θα τερματίσουν στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Στις 09.35 π.μ. θα δοθεί η εκκίνηση για τον αγώνα των 5 χλμ στην Πλατεία Δημοκρατίας με διαδρομή: Χαριλάου Τρικούπη - παράπλευρη οδός Εθνικής Οδού Αγρινίου Μεσολογγίου - Αναστροφή στα 2,5 χλμ και επιστροφή - Πλατεία Δημοκρατίας (τερματισμός).

Οι αγώνες θα γίνουν με την υποστήριξη της Τροχαίας Αγρινίου.

Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών θα γίνεται το Σάββατο 09 Οκτωβρίου 2021 στα γραφεία του Τμήματος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αγρινίου, επί της οδού Λορέντζου Μαβίλη (πρώην σταθμός τρένου), από ώρα 16:00 - 20:00, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του COVID-19.

Χρ. Ζαρκαβέλης “ξεπέρασαν τις 530 οι συμμετοχές στον Ημιμαραθώνιο Μιχάλης Κούσης”

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Αγρινίου κύριο Χρήστο Ζαρκαβέλη,ο οποίος μίλησε χθες στον ΔΥΤΙΚΑ FM και στην δημοσιογράφο Δήμητρα Λαοπόδη, «η συμμετοχή των αθλητών στον 13ο Ημιμαραθώνιο Μιχάλης Κούσης ξεπέρασε ήδη τις 530 συμμετοχές και αναμένουμε μέχρι το Σάββατο οι συμμετοχές να φτάσουν τις 600»...

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Διαβάστε ΕΔΩ το δικό μας αφιέρωμα στον μεγαλύτερο Ελληνα Μαραθωνοδρόμο Μιχάλη Κούση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom