Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Το ιστολόγιο "ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily" κλείνει σήμερα δώδεκα χρόνια στο διαδίκτυο


Το ιστολόγιό μας κλείνει σήμερα τα 12 χρόνια στον χώρο του διαδικτύου.
Πριν ακριβώς 12 χρόνια, στις 8 Οκτωβρίου του 2008 σε μια άλλη μακρινή εποχή, πριν το ξεφάντωμα της προδοσίας στον τόπο μας, ένα απόγευμα
αποφασίσαμε μαζί με την Εύη να φτιάξουμε ένα μικρό οικογενειακό ιστολόγιο.

Με μεράκι φτιάξαμε το πρότυπο και ξεκινήσαμε.
Μπορείτε να δείτε την ιστορική πρώτη μας ανάρτηση ΕΔΩ

Σκοπός μας ήταν η έκφρασή μας μέσα στο χάος του διαδικτύου, αλλά κυρίως η επικοινωνία με έναν άγνωστο, για μας, κόσμο που βρισκόταν εκεί "έξω"...  
 
Αρχές μας ορίσαμε την ευπρέπεια, την ευγένεια και την αξιοπρέπεια. 
Οι βωμολοχίες και οι προσωπικές χυδαίες υβρείς και προσβολές μας βρήκαν κάθετα αντίθετους και αυστηρούς και θεωρήσαμε ως χρέος μας να τις αφήσουμε έξω από το "πνευματικό μας διαδικτυακό παιδί"...
 
Από τότε "κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι"... 
Φτάσαμε αισίως και πρώτα ο Θεός, στις 50.000 αναρτήσεις, στα 11.800 περίπου σχόλια και σχεδόν στα 9.841.000 επισκέψεις!!!
 
Μέσα από την συμμετοχή όλων σας (συνεργατών, φίλων, σχολιαστών, αναγνωστών και επισκεπτών) το μικρό οικογενειακό μας ιστολόγιο βρέθηκε μερικές φορές σε αξιοζήλευτη θέση.
 
Βρέθηκε στο ΤΟΡ 100 των ιστολογίων του sync.gr για χρόνια... (ΕΔΩ) 
Μπορείτε να το δείτε στα Links μεγάλων ιστοσελίδων. 
Βρέθηκε να έχει δημοσιεύσεις σε εφημερίδες!!! (π.χ. ΕΔΩ) 
Πλήθος άρθρων του αναδημοσιεύονται σε δεκάδες ιστολόγια.  
Παρουσιάστηκε παλιότερα σε τηλεοπτική εκπομπή του Τέρενς Κουϊκ.(ΕΔΩ) 
Βρέθηκε στο στόχαστρο αντιπάλων. (ΕΔΩ) 
Είχε όμως και βραβεύσεις από φίλους (ΕΔΩ) και (ΕΔΩ) και δημόσια ευχαριστήρια (ΕΔΩ) 
 
Υπερασπίστηκε την πατρίδα, την ελληνική οικογένεια, την Πίστη μας. 
Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε γραμμή ακομμάτιστη από την πρώτη στιγμή γι αυτό ποτέ δεν θα δείτε καμιά ανάρτησή μας να εκθειάζει κάποιο κόμμα... 
Στηλιτεύσαμε αλλά και επιβραβεύσαμε πολιτικά ή άλλα πρόσωπα και μόνο, όσον αφορά την στάση τους υπέρ ή κατά της πατρίδας μας και των συμφερόντων της... 
 
Το ιστολόγιό μας κατηγορήθηκε από ακροαριστερούς για φασιστικό...
Κι από ακροδεξιούς για χαλαρό και φιλοαριστερό.... 
Αλλά όλες οι κατακρίσεις μας βρήκαν ενωμένους και σταθερούς και πάνω από όλα, ταγμένους πλάι με εσάς, τους καλούς μας φίλους. 
 
Θέλω θερμά να ευχαριστήσω την καλή μου φίλη Μάγδα Λαράη για τις καθημερινές ενημερώσεις που μου στέλνει εδώ και χρόνια με προσωπική της επιλογή θεμάτων από δεκάδες ιστολόγια.
 
Επιθυμώ επίσης να ευχαριστήσω τον Ανδρέα Μελεζιάδη για τις ενημερώσεις, τον αγαπητό Αγι Μπεκιάρη κατηχητή του Αγίου Δημήτριου Θεσσαλονίκης επίσης για τις εκκλησιαστικές ενημερώσεις με άρθρα της επιλογής του, αλλά και τους Γιάννη Πεφάνη και Φίλιππο Γεωργουσόπουλο, για την αποστολή άρθρων της επιλογής τους. Φυσικά δεν θα παραλείψω να ευχαριστήσω όλους όσους μας στέλνουν ειδοποιήσεις ή ενημερώσεις μέσω της ηλεκτρονικής μας διευθύνσεως. 
 
Στο ιστολόγιό μας έγραψαν και γράφουν αξιόλογοι συνεργάτες-αρθρογράφοι: 
Η καλή φίλη δημοσιογράφος και συγγραφέας κ. Μαίρη Καρά, ο αγαπητός μας καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Γιώργος Πιπερόπουλος, ο καθηγητής Γεωστρατηγικής κ. Νίκος Λυγερός, ο Αντιστράτηγος ε.α. κ. Ιωάννης Ασλανίδης, ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο αγαπητός μας γιατρός Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας, ο κ. Γεώργιος Δημητράκης, ο αγαπητός μας δάσκαλος Δημήτρης Νατσιός, ο Διδάκτωρ Ιστορίας κ. Νεκτάριος Δαπέργολας, ο κ. Σπύρος Κατσούρης, ο κ. Απόστολος Παπαδημητρίου με το ψευδώνυμο "Μακρυγιάννης".  
 
Θα βρείτε επίσης παλιότερα άρθρα του δημοσιογράφου κ. Στάθη Διομήδη, της αγαπητής μας φίλης blogger Ονειροπαγίδας, του δημοσιογράφου συγγραφέα και τουρκολόγου κ. Νίκου Χειλαδάκη, του κ. Μιχάλη Τζανάκη, του κ. Μανουήλ Αγγελου Γιαννόπουλου, του αγαπητού μου φίλου Διάκου, του Δικέφαλου, του καλού φίλου οικονομολόγου Ηλία Ευαγγελόπουλου (Economist E), της Ειρήνης της Μακεδονίτισσας κ.α.. 
 
Μια ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω στον αγαπητό φίλο Παναγιώτη Αποστόλου του οποίου πολύ συχνά φιλοξενούμε εξαιρετικά άρθρα αποκλειστικής ενημέρωσης και γνώμης κυρίως τις βραδυνές ώρες.
 
Επίσης έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε όλες τις εκπομπές του αμυντικού αναλυτή, συγγραφέα, δημοσιογράφου και φίλου Γιάννη Θεοδωράτου.   
 
Το ιστολόγιό μας φιλοξενεί τακτικά απόψεις αλλά και λογοτεχνικά κείμενα επωνύμων σχολιαστών, αναλυτών και λογοτεχνών όπως:

Διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέχεια του άρθρου στο ιστολόγιο μας... κι αφήστε αν θέλετε τον χαιρετισμό σας στα σχόλια.

Ζείδωρον: Αγαπητέ Θάνο σας εύχομαι ολόψυχα δύναμη και υγεία πάνω απ' όλα για να συνεχίσετε για πάρα πολλά ακόμα χρόνια το σημαντικό έργο σας!Δυστυχώς, όπως τα έχουμε πει ξανά άλλωστε,σ' αυτή τη χώρα μόνο οι κυβερνήσεις αλλάζουν κι όλα τ' άλλα ή παραμένουν ίδια ή πάνε προς το χειρότερο και πάντα υπέρ των ισχυρών! 

2 σχόλια:

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Ευχαριστουμε πολυ για την αναρτηση στο εξαιρετικο ιστολογιο σας
Να ειστε καλα.

zeidoron dtsoukas είπε...

Τίποτα... το αξίζετε παιδιά! Να είστε και σεις καλά και να συνεχίσετε έτσι!

Read more: Go to TOP and Bottom