Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Ξαφνικό(;) διαζύγιο του Παναιτωλικού με τον Μάκη Χάβο!


Είναι κανόνας στην Ελλάδα και όχι μόνο, την κακή πορεία μιας ομάδας και τις λάθος επιλογές μιας διοίκησης να πλήρώνει πάντα ο "συνήθης ύποπτος",ο προπονητής που απομακρύνεται άλλοτε κακήν κακώς κι άλλοτε μετά πολλών επαίνων!!!

Αυτό συνέβη και με το ξαφνικό (ή αναμενόμενο μετά και την τελευταία κάκιστη εμφάνιση της ομάδας με τον Ατρόμητο;) διαζύγιο του Παναιτωλικού με τον Μάκη Χάβο,ο οποίος ως γνωστόν πέρσι πήγε ως "σωτήρας" στο Αγρίνιο και τελικά κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στην Super League...

Φέτος όμως το ξεκίνημα της ομάδας είναι και πάλι εξαιρετικά κακό, αφού σε έξι αγώνες έχει τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες (η νίκη αγνοείται), ενώ έχει δεχτεί οκτώ γκολ και έχει βάλει μόνο δύο κι αυτά μ' ένα πέναλτι κι ένα φάουλ!!!

Κι αφού δεν μπορούν να αντικατασταθούν 30 ποδοσφαιριστές, ούτε να παραιτηθεί η διοίκηση βρέθηκε το "εξιλαστήριο θύμα" ο προπονητής που έπρεπε να μοντάρει μέσα σ' ένα μήνα ξανά  μανά μία καινούργια ομάδα από την αρχή!!!

Τα τρία τελευταία χρόνια η ΠΑΕ Παναιτωλικός "φροντίζει" να αλλάζει κάθε χρόνο το μισό ρόστερ κι έτσι νομίζει ότι θα φτιάξει ομάδα που να μπορεί με αξιώσεις να σταθεί στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου!!!

Η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

Λύση συνεργασίας με τον Μάκη Χάβο

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μάκη Χάβο. Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην ομάδα μας και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom