Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Ηττα του Παναιτωλικού με 2 - 0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (φωτο)


Στο περιστέρι έπεσε απόψε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Παναιτωλικό.Mετά από ένα μέτριο ματς και την ομάδα του Αγρινίου σχεδόν ανύπαρκτη ο Ατρόμητος νίκησε εύκολα με 2 - 0!

Στο 8' η πρώτη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Γκάλο εκτέλεσε στο δεύτερο δοκάρι, ο Ρισβάνης έκανε την κεφαλιά, ο Κωτσόπουλος με τη μία το σουτ, ο Κνετ απομάκρυνε ενστικτωδώς. Ο Μανούσος δεν μπόρεσε στο ριμπάουντ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 12' πέναλτι σφύριξε υπέρ του Ατρομήτου ο διαιτητήςΜανούχος: Ο Μανούχος πήγε να δει ιδίοις όμμασι στο VAR τη φάση. Υπήρχε μια επαφή του Ντάλσιο με τον Ρισβάνη, ο ρέφερι πήγε να δει κατά πόσο αυτή η επαφή προκάλεσε την πτώση του αμυντικού του Ατρομήτου.

Στο 14' γκολ για τον Ατρόμητο: Ο Μανούσος εκτέλεσε το πέναλτι... από τη μία ο Κνετ, από την άλλη η μπάλα... 1 - 0!


Στο 37' μια καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: Ο Αριγίμπι βγήκε όμορφα από αριστερά, έκανε τη σέντρα με το δεξί, ο Ντίας την προβολή στο κέντρο της άμυνας και η μπάλα ψηλά άουτ.

Λήξη του ημιχρόνου με τον Ατρόμητο να προηγείται 1 - 0.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο μέρος και εκεί που πήγε κάτι να κάνει ο Παναιτωλικός έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Ταχάρ στο 50' για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

Από κει και πέρα ήταν θέμα χρόνου πότε θα έμπαινε το δεύτερο γκολ του Ατρομήτου,αφού οι παίκτες του Παναιτωλικού προσπαθούσαν μεν, αλλά δεν μπορούσαν!


Στο 78'  γκολ ξανά για τον Ατρόμητο: Με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μανούσου ο Κωτσόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του... 2 - 0 και τέλος!!!

Τα ίδια Παντελή μου,τα ίδια Παντελάκη μου για τον Παναιτωλικό,σε 6 αγώνες 3 ήττες και τρεις ισοπαλίες,η νίκη αγνοείται, ενώ η ομάδα δεν δείχνει ότι μπορεί  να σκοράρει. Δύο γκολ όλα κι όλα κι αυτά με ένα πέναλτι κι ένα φάουλ...

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο(81' Στρουγγής), Ρισβάνης, Γούτας, Γκαλβάο(65' Τομάσεβιτς), Σάλομον, Κιβρακίδης, Μπουσούλατζιτς(82' Χαρίσης), Κωτσόπουλος, Μανούσος(87' Ούμπιδες), Χριστοδουλόπουλος(65' Αγκάγεβ).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης, Βάντερσον(84' Περέιρα), Ντάλσιο(84' Αλβαρες), Ταχάρ, Γιάκολις(67' Μεντόσα), Αριγίμπι(67' Βέργος), Μάζουρεκ(53' Τσιγγάρας), Ντίας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom