Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

«Φως στο Τούνελ»: Μαρτυρία - «φωτιά» για τον αγνοούμενο στο Ωραιόκαστρο (βίντεο)


Φως φαίνεται να πέφτει στο θρίλερ της εξαφάνισης του Σωτήρη Λιμπατέ, συνταξιούχου αυτοκινητιστή, που αγνοείται κοντά δύο μήνες από το Δρυμό Ωραιοκάστρου.Μάρτυρας - «κλειδί» μίλησε στο «Τούνελ» για ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη στο γραφείο του προς το τέλος Αυγούστου, λίγες ημέρες πριν εξαφανιστεί.

«Ζητούσε να ελέγξει ακίνητο του αγνοούμενου…»

«Ο Λιμπατές παρουσιάστηκε στο γραφείο μας με κάποιον υποψήφιο αγοραστή, τον οποίο πρώτη φορά βλέπαμε. Ήταν γκριζομάλλης και πρώην αστυνομικός, όπως είπε. Ζητούσε να μάθει τα στοιχεία για ένα χωράφι που ήταν ιδιοκτησίας του Σωτήρη Λιμπατέ, δίπλα στην Εγνατία Οδό για να απευθυνθεί μετά σε συμβολαιογράφο. Την κίνηση αυτή, την κάνει ο ιδιοκτήτης πρώτα και όχι ο υποψήφιος αγοραστής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Η αστυνομία ερευνά ήδη κι άλλη πληροφορία που έφτασε στο «Τούνελ», σύμφωνα με την οποία ο ίδιος ο αγνοούμενος μίλησε για ένα ταξίδι που σχεδίαζε με μια γυναίκα. Εκφράζονται φόβοι μήπως κάποιοι την είχαν ρίξει δίπλα του σαν δόλωμα και του αποσπούσαν χρήματα.

Ωραιόκαστρο: «Οργώνουν» το βουνό για τον αγνοούμενο…

«Ήρθαμε και πάλι στην ίδια περιοχή με την ομάδα του ΟΦΚΑΘ Θεσσαλονίκης μήπως βρούμε κάποιο στοιχείο που μπορεί να μην είδαμε στις προηγούμενες έρευνές μας. Δυστυχώς, είναι πολλά που περνάνε από το μυαλό μας. Είμαστε τελείως στα χαμένα, απογοητευμένοι», λένε οι γιοι του αγνοούμενου Σωτήρη Λιμπατέ από το σημείο όπου βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητό του. Απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει τι απέγινε ο πατέρας τους, να μιλήσει.

Μέλη του ΟΦΚΑΘ «όργωσαν» την ευρύτερη περιοχή στην προσπάθειά τους να βρουν απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα της οικογένειας. Και αυτές οι έρευνες, απέβησαν άκαρπες.

Δείτε λεπτομέρειες για την υπόθεση εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom